بایگانی

نوشته های برچسب زده شده ‘مهاجرسرا’

مهاجرت چیست؟

مهاجرت چیست

مهاجرت چیست

اعتبار هر کشوری وابسته به دانایی و فراست نیروی انسانی متخصص، آموزش‌دیده و اندیشمند آن است. از همین روست که کشورهای صنعتی به روش‌های گوناگون سعی در جذب نیروهای متخصص کشورهای در حال توسعه دارند. با این همه در چنین شرایطی، کشورهای در حال توسعه تحلیل دقیقی از ریشه‌ها و شیوه‌های فرار مغزها، مهاجرت دانش‌آموختگان و نخبگان خود ندارند. ادامه ی نوشته

نژادگرایی ممنوع

نژاد گرایی ممنوع ، مهاجرت،نژاد گرایی ممنوع، مهاجرسرا، مهاجرت به آلمان

نژاد گرایی ممنوع

در شهر بوخوم آلمان روز شنبه برگزاری چنین تجمع های همبستگی آغاز شد. سازمان دهندگان عمل همبستگی “دست به دست علیه نژادگرایی”، دلیل راه اندازی چنین تجمع را، افزایش خشونت های راست گرایان افراطی در آلمان و سیاست حکومت در قبال پناهجویان عنوان کردند. در این اتحاد عمل همبستگی، از جمله اتحادیه های اجتماعی، انجمن اتحادیه های آلمانی، کلسیای پروتستانت ها، شورای مرکزی مسلمانان آلمان و سازمان عفو بین المللی نیز شامل هستند. ادامه ی نوشته

قرارداد دوبلین به نفع پناهجویان

قرارداد دوبلین، مهاجرت، پناهجویان، مهاجرت به آلمان

تغییر قرارداد دوبلین

وزارت کشور آلمان اعلام کرد که مجدداً به قرارداد دوبلین پایبند است و آن را در مورد پناهجویان به اجرا خواهد گذاشت. اجرای این قانون می‌تواند سبب بازگرداندن برخی از پناهجویان به اولین کشور اروپایی که وارد آن شده‌اند شود. ادامه ی نوشته

حقوق کارمندان در آلمان

مهاجرت به آلمان – حقوق کارمندان

حقوق کارمندان در آلمان

حقوق کارمندان در آلمان

در کشور آلمان، میزان حقوق کارمند یا کارگر در قرارداد استخدام قید و جزئیات دیگر، مربوط به تجدید نظر در حقوق (افزایش های پیش بینی شده با توجه به افزایش هزینه های زندگی) نیز در آن منظور می شود.
میزان حقوق در قراردادهای کاری معمولا به طور کلی بیان می شود؛ یعنی قبل از اعمال کسورات و مزایا، مالیات ها و تامین اجتماعی. حقوق افراد معمولا به صورت ماهیانه پرداخت می شود، هر چند ممکن است بسته به نوع کار پیشنهادی در قرارداد، بر پایه ساعتی، ماهیانه یا سالیانه ذکر شود.

ادامه ی نوشته

اقامت دائم آلمان از طریق ثبت شرکت

اقامت دائم آلمان از طریق ثبت شرکت

 

اقامت دائم از طریق ثبت شرکت

اقامت دائم از طریق ثبت شرکت

بنابر قوانین مهاجرتی  کشور المان افراد خارجی  می توانند با ثبت شرکت و راه اندازی یک تجارت مورد تایید دولت المان و سرمایه گذاری در المان  اقامت موقت و سپس اقامت دایم المان را برای خود و خانواده خود دریافت کنند.
مبلغ مشخص برای سرمایه گذاری تعیین نشده است ولی این مبلغ می بایست متناسب با نوع کسب و کار تعیین شود و علاوه بر تامین هزینه خانواده متقاضی به رونق و ادامه حیات این کسب و کار نیز کمک کند.
شرایط درخواست اقامت:

ادامه ی نوشته

مهاجرت به آلمان – قبل و بعد از مهاجرت

مهاجرت به آلمان – قبل و بعد از مهاجرت 

مهاجرت به آلمان

 

در هفته اولی که وارد آلمان می شود کارهای بسیاری هست که باید انجام دهید، در قدم اول باید به مقامات صالح برای اخذ کارت اقامت مراجعه نمایید و پاسپورت و مدارک شناسایی خود را در جای امنی نگهداری نمایید .
آلمان یکی از امضاء کننده گان موافقت نامه شنگن است. این موافقت نامه از اول ژانویه سال 1995 به اجرا گذاشته شد و سیاست مرزهای باز (آزاد) بین کشورهای عضو آن رعایت می شود. و شخصی که اجازه اقامت در یکی از کشور های عضو موافقت نامه شنگن را دارد ، می تواند بدون نیاز به ویزا به دیگر کشور های عضو این معاهده سفر کند .

ادامه ی نوشته

مهاجرت به آمریکا از طریق کار یا همان EB3

مهاجرت به آمریکا از روش کار یا همان EB3

 

مهاجرت به آمریکا از طریق کار یا همان EB3

مهاجرت به آمریکا از طریق کار یا همان EB3

روش مهاجرت به آمریکا- از طریق کار یا همان EB3 یکی از روش های قانونی و ساده ترین روش اخذ گرین کارت و مهاجرت به آمریکا می باشد. شما می توانید با اقدام از روش EB3 اقامت دایم آمریکا را برای همه اعضای خانوادتان (همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال) کسب نمایید.

مهمترین شرط برای واجد شرایط بودن و اقدام از روش EB3 داشتن پیشنهاد کار از یک کارفرمای آمریکایی است که این پیشنهاد کار باید به تایید وزارت کار و اداره مهاجرت آمریکا رسیده باشد. شرکت بانیان سعادت با همکاری یکی از بزرکترین دفاتر بین المللی حقوقی در امریکا توانسته است پیشنهاد کار و تاییدیه شغل‌هایی که با کمبود نیروی کار در امریکا مواجه هستند و نیاز به تخصص ندارند را از پیش کسب کرده و در اختیار متقاضیان این روش قرار دهد.

ادامه ی نوشته

ویزای بازدید تجاری B1

ویزای بازدید تجاری B1

 

تقاضا برای ویزای بازدید تجاری امریکا به خارجی ها امکان ورود موقت به آمریکا برای انجام موارد مختلف بیزینس را میدهد، اما امکان استخدام را برای آنها سلب می نماید. اطلاعات بیشتر در مورد کسب ویزای آمریکا را با تکمیل فرم ارزیابی ما بدست آورید.

مهاجرت آمریکا به صورت موقت از طریق ویزای B1 به نام “ویزای بازدید تجاری امریکا ” مشهور است.این ویزابه متقاضیان امکان می دهد که به صورت ماکزیمم 6ماه در آمریکا حضور داشته باشند؛ هرچند که اعتبار این ویزا بین 1 تا 10 سال میتواند صادر شود که دارنده آن می تواند چندین بار به آمریکا سفر کند.

مهاجرت به آمریکا- ویزای بازدید تجاری B1

مهاجرت به آمریکا- ویزای بازدید تجاری B1

ادامه ی نوشته

ویزای نامزدی آمریکا k1

ویزای نامزدی آمریکا

 

درخواست ویزای نامزدی آمریکا به یک شهروند امریکایی اجازه میدهد تا نامزد خارجی اش را به آمریکا آورده تا در این کشور با هم ازدواج نمایند.

پس از ازدواج فرد میتواند درخواست کارت پی آر یا گرین کارت نماید تا بتواند در آمریکا کار و زندگی کند.این ویزا خاص افرادی است که قصدشان از مهاجرت به آمریکا ازدواج میباشد.لطفا جهت کسب اطلاع از ویزای همسر،ویزای K-3 و….لطفا به سایت مراجعه شود.

ویزای نامزدی آمریکا k1

ویزای نامزدی آمریکا k1

ادامه ی نوشته

ویزای اشتغال

۳۰ فروردین ۱۳۹۴ ۱۴ دیدگاه

ویزای اشتغال

ویزای اشتغال

ویزای اشتغال

H-1B یک نوع ویزای موقت دیگر است که از سوی بعضی از مهاجران به عنوان اولین قدم برای گرفتن گرین کارت در نظر گرفته میشود. ایالات متحده ۶۵۰۰۰  ویزای مبتنی بر اشتغال را هر سال صادر  کرده است. علیرغم این موضوع ، این دسته ویزاها شمار بسیار بالایی از متقاضیان را به خود اختصاص می دهد. در مدت بسیار کوتاهی پس از تهیه ویزاها، همه ویزاهای موجود صادر شده اند.

ادامه ی نوشته