بایگانی

نوشته های برچسب زده شده ‘مهاجرت’

حکم مهاجرتی ترامپ قبل از اجرایی شدن متوقف شد!

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ بدون دیدگاه

حکم مهاجرتی ترامپ قبل از اجرایی شدن متوقف شد!

حکم مهاجرتی   بسیاری از مردم آمریکا اعتراض شدید خود را

از حکم غیر انسانی ترامپ اعلام کردند.
قاضی اهل سیاتل اواین حکم مهاجرتی ترامپ را متوقف کرد به این

خاطر  ترامپ و اطرافیانش تصمیم گرفتند بجای ارجاع پرونده اول به

دادگاه عالی کشور، با ویرایش حکم قدیمی و برطرف کردن مشکلات

حقوقی آن، حکم جدیدی تنظیم  کنند. مفاد این حکم جدید که پس از

حدود ۱ ماه از توقف حکم اول، منتشر شده است قرار بود که حتما به

مرحله اجرا برسد.ولی از همان روز انتشار، واکنشهای جامعه حقوقی و

قضایی درباره حکم جدید مساعد نبود، و نظرات حاکی از این بود که حکم

جدید فقط ظاهری ملایم تر دارد و در بطن، تمام تناقضات آن با قانون اساسی

آمریکا هنوز پابرجا می باشد.
در نهایت ، وقبل از فرا رسیدن موعد اجرایی شدن حکم دوم ترامپ، یک قاضی

از ایالت هاوایی آمریکا، این حکم مهاجرتی  دوم را نیز غیر قانونی خواند و آنرا بلوکه کرد!

آقای دریک واتسون، قاضی اهل هاوایی گفت:”اینکه شخصی همزمان با کل

جمعیت یک کشور  با خصومت برخورد کند، از ریشه مشکل  دارد.”
ترامپ، چند ساعت پس از شنیدن این خبر، در یک سخنرانی اعلام کرد که

از حکم اجرایی خود دفاع  خواهد کرد. در حال حاضر و تا زمانی که رای مخالف

نظر قاضی واتسون در دادگاه تجدیدنظر صادر نشده، تمام ارگانهای مهاجرتی

آمریکا، مانند اداره مهاجرت و سفارتهای آمریکا، پرونده های متقاضیان

ایرانی را مطابق قبل و بدون تاخیر بررسی خواهند کرد.

 

حکم مهاجرتی

حکم مهاجرتی

حکم مهاجرتی  اولین ویزای اقامت دائم کانادا از طریق Express Entry صادر شد

 

اولین ویزا فقط بعد از ۳ ماه از اولین روز پذیرش پرونده مهاجرت به کانادا

از طریق سیستم ورود پیشتاز، داده شد. سه درخواست کننده وجود

داشت که یکی از آنها از کشور ایرلند و دو تای دیگر از چین بودند که

در کمتر از ۳ ماه پس از تشکیل پرونده توانستند قبولی بگیرند. خانم اما

هیوز, درخواست کننده ایرلندی از طریق تخصصی فدرال اقدام کرده بودند.

دو درخواست کننده چینی با نامهای آنیتا ژنگ و فرانک ژاوو با ویزای دانشجویی

از داخل کانادا برای روش تجربه کانادایی یا

Canadian Experience Class تشکیل پرونده کرده بودند که قبول شدند. هر

سه متقاضی در شهرهای مختلف استان انتاریو کانادا شاغل بودند.

اقدام برای حق شهروندی یا اقامت دائم بلژیک

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۶ دیدگاه

اقدام برای حق شهروندی یا اقامت دائم بلژیک

اقامت دائم  اگر ۵ سال در بلژیک اقامت داشتید و برنامه زندگی در آنجا را  برای مدت طولانی دارید،شما مجبور به گرفتن حق شهروندی یا اقامت دائم بلژیک هستید.
تفاوت شرایط اقدام این دو در کیفیت آن است هرچند هردو مزایای مشابهی دارند.
اگه  بخواهیم درباره مهاجرت و اقامت دائم بلژیک صحبت کنیم باید گفت که حق

شهروندی بلژیک دوگانه است و شما با داشتن این حق، به تمام اروپا و بریتانیا دسترسی خواهید داشت هرچند برای زندگی نمیتوانید به آنجا بروید .

اقامت اروپا

اقامت اروپا

چه کسی مینواند حق شهروندی یا اقامت دائم بلژیک را داشته باشد؟

بعد ۵ سال از اقامت مستمر در بلژیک، شهروندهای رسمی از حوزه شینگن، به اضافه

ایسلند، لیختن اشتاین، نروژ و منطقه EEA- EU و سوییس ، مطابق با اقامتی که دارند

میتوانند برای اقامت دائم بلژیک نیز اقدام کنند. افرادی که از این محدوده خارج هستند

باید برای گرفتن این حق ، حداقل ۵ سال مستمر در این کشور اقامت داشته باشند.

اگر شما اقامت یکی از کشورهای نامبرده را برای ۵ سال داشته اید و زندگی کرده اید

نیز میتوانید برای اقامت دائم بلژیک اقدام کنید. این پنج سال برای این است که شخص

از لحاظ احتماعی آنالیز شود که آیا صلاحیت داشتن اقامت دائم را دارد یا خیر. در طول

این زمان حداکثر زمانی که میشه از این محدوده خارج بود ۶ ماه است و اگر این زمان

به یک سال برسد دیگر شما برای گرفتن اقامت دائم مجاز نیستید.
اقامت دائم یا شهروندی رسمی؟
به طور معمول، اقامت دائم (شامل کارت اقامت نوع,C , E+ AND F+  B)به

شما اجازه اقامت  به صورت نامحدود ، کار یا در غیر این صورت تحت شرایط یکسان

، تمام مزایای یک شهروند داده میشود. این مزایا شامل: حق کار کردن، حق تحصیل،

مزایای رفاه شهروندی، حقوق اجتماعی، آزادی به عنوان یک شهروند.
حق شهروندی تمام این مزایارا یه شما میدهد ولی اگر یک تا دو سال از بلژیک خارج

باشید تمام این حقوق از شما گرفته میشود

اقامت اروپا

اقامت اروپا

.
چطور اقامت دائم یا حق شهروندی بلژیک را بگیریم؟

افراد عضو EU/EEA و شهروندان سوییسی بعد از پنج سال اقامت مستمر

، اقامت دائم بلژیک را به دست میاورند اگر شما میخواهید کارت هوشمند

اقامت خود را داشته باشید( کارت E+) باید به دفتر شهرداری مراجعه کنید .

این کارت برای پنج سال اعتبار دارد. اگر شما عضو این محدوده نیستید برای

داشتن این اقامت باید پرونده در دفتر شهرداری داشته بادشید. پرونده شما

برای افسر مهاجرت فدرال ارسال مسشود برای بازبینی و بازخوانی . اگر پرونده

شما مورد قبول باشد به شما کارت اقامت داده میشود که برای پنج سال اعتبار خواهد داشت.

انواع روش های مهاجرت به آمریکا و کانادا

۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ بدون دیدگاه

انواع روش های مهاجرت به آمریکا و کانادا

مهاجرت به آمریکا برای مهاجرت به آمریکاو کانادا و اقامت در یکی از این دو کشور پهناورد و

پیشرفته جهان  بیشتر از شصت روش مهاجرتی وجود دارد. در ادامه ی پست

مطالب مختصری  از آسان ترین روش های مهاجرت به آمریکا و کانادا را

برای شما دوستان عزیز آماده کرده ایم با ادامه مطالب همراه باشید.

مهاجرت به کشور پهناورد آمریکا:

خدمات مهاجرتی شرکت پدیده نوین جهت اقامت در کشور آمریکا به صورت زیر می باشد :

 

مهاجرت کردن  به کشور امریکا ویژه نوابغ در زمینه های هنری، علمی ،  ورزشی و تجاری,

 

  • مهاجرت به آمریکا از روش EB

مهاجرتکردن  به کشور امریکا از طریق غیر تخصصی بدون نیاز به مدرک تحصیلی و دانش زبان

مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به کشور کانادا:

خدمات مهاجرتی شرکت پدیده نوین جهت اقامت در کشور کانادا به صورت زیر می باشد :

  • مهاجرت از طریق اخذ پیشنهاد ویژه کار: معماری مهندسی عمران، کامیپوتر،
  • مکانیک، برق و فناوری اطلاعات و همچنین تکنسین های فنی، مشاغل
  • مهارتی نظیر تعمیرات ، آشپزی، لوله کشی، کاشی کاری، کشاورزی و …
  • می توانند از طریق این روش در کمتر از دوازده ماه  و با دانش ابتدایی زبان
  • ، برای خود و خانوادشان اقامت دایم کانادا را دریافت نمایند و مقیم همیشگی کانادا باشید.
  • مهاجرت به کانادا از روش حرفه و تخصص فدرال
      Quebec Skilled Worker – مهاجرت به استان کبک در کانادا ویژه
    • تحصیل کرده با سابقه کار بیش از شش ماه و برای برخی از رشته ها بدون نیاز به دانش زبان انگلیسی و فرانسه.
  • مهاجرت از روش خوداشتغالی کبک – (ظرفیت این روش برای سال ۲۰۱۵ تکمیل شده است)
      Quebec Self-Employed – ویژه افراد تحصیل کرده و یا بیزینس
    • های کوچک که فقط توسط شخص متقاضی اداره می گردد
  • مهاجرت به کانادا از روش تخصصی نووااسکوشیا
      • تحصیل کرده با سابقه کار بیش از ۱۲ ماه  بدون نیاز به داشتن
      • پیشنهاد کار از کارفرمایی در کانادا. (این روش مهاجرتی در تاریخ
      • هفده دسامبر دو هزار پانزده تکمیل ظرفیت شده است و اوایل سال ۲۰۱۶ مجددا باز گشایی خواهد شد.)
        Nova Scotia Skilled Worker – مهاجرت ویژه افراد
  • مهاجرت به کانادا از روش سرمایه گذاری کبک
      Quebec Investor – مهاجرت به کانادا ویژه مدیران و کارفرمایان
    • با سرمایه بیش از ۱٫۶۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا
      Federal Skilled Worker – مهاجرت به کانادا ویژه افراد تحصیل
    •  کرده با سابقه کار بیش از یک سال و دانش زبان.
  • مهاجرت به کانادا از روش حرفه و تخصص کبک
  • مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی فدرال
      Federal Self-Employed – ویژه مترجمان، هنرمندان ,گرافیست ها،
    • نویسندگان و بسیاری از مشاغل دیگر بدون نیاز به دانش زبان
  • مهاجرت از روش کارآفرینی کبک – (ظرفیت این روش برای سال ۲۰۱۵ تکمیل شده است)
      Quebec Entrepreneur – روش مهاجرتی ویژه کارفرمایان
    • و صاحبان بیزینس با دارایی بیش از ۳۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا
  • مهاجرت از روش خویشاوندی
      Family Sponsorship – ویژه افرادی که فامیل بسیار نزدیک
    • در کانادا دارند و یا همسرشان دارای اقامت کانادا هست

اگر مایل به برسی شرایط فردی خویش جهت مهاجرت به

کشور کانادا می باشید، می توانید با ما تماس حاصل بفرمایید.

مهاجرت | اقامت

۱۹ بهمن ۱۳۹۵ بدون دیدگاه

جهت تماس و مشاوره رایگان و دریافت اطلاعات بیشتر درخصوص اقامت و مهاجرت می توانید از مشخصات زیر ارتباط برقرار نمائید.

مشاوره رایگان : ۸۸۲۰۹۹۴۲۸۸۲۰۹۴۷۴ – ۸۶۰۸۲۹۳۲

مشاوره شهرستان : ۸۸۲۰۹۴۷۴

همراه : ۰۹۱۹۲۹۹۹۲۰۰

در قسمت “فرستادن دیدگاه” همین صفحه هم می توانید پیغام و سوال خود را مطرح نمائید.

آدرس دفتر تهران : خیابان نلسون ماندلا (خیابان آفریقا)، انتهای کوچه سپیدار، پلاک یک، واحد ۱۰۴

مهاجرت

زندگی در اتریش

این کشور یکی از کشورها در اروپای مرکزی میباشد و از شمال با آلمان و جمهوری چک،

از شرق با اسلوواکی و مجارستان، از جنوب با ایتالیا و اسلوونی و از غرب با سوئیس

و لیختنشتاین هم‌مرز است .پایتخت این کشور اروپایی وین می باشد .سینیزن

جغرافیا

مساحت کشور اتریش ۸۳٬۸۵۵ کیلومتر مربع تقریباً هم‌اندازه امارات است و دارای

۹ ایالت می باشد . حدود ۶۰٪ این کشور را رشته کوه‌های آلپ شرقی تشکیل

می دهند.این کشور در سال ۲۰۰۷ میلادی دارای ۸٫۳۱۵٫۰۰۰ نفر جمعیت گزارش شد.

زبان

زبان رسمی اتریش آلمانی است. ۹۸٪ مردم این کشور به این زبان صحبت می‌کنند.

در کنار آلمانی اقلیتی به زبان‌های کروات، اسلوونیای و مجارستانی صحبت می‌کنند.

اقتصاد

در سال ۲۰۱۵ اتریش در رتبه ۱۴ کشورهای ثروتمند جهان بر مبنای سرانه تولید

ناخالص داخلی، قرار داشت. تا دهه ۱۹۸۰ بسیاری از صنایع بزرگ اتریش ملی شدند.

با این حال، اخیرا خصوصی‌سازی باعث کوچک شدن حجم بخش دولتی اتریش در قیاس با دیگر اقتصادهای اروپایی شده‌است.

جنبش کارگری در اتریش از قدرت زیادی برخوردار بوده و تأثیر زیادی بر حزب‌های کارگری

می‌گذارند. گردشگری بین‌المللی مهم‌ترین بخش اقتصاد ملی اتریش است.

مهمترین شریک تجاری اتریش همواره کشور آلمان بوده است که این موضوع باعث شده

است که این کشورنسبت به تغییرات سریع در اقتصاد آلمان آسیب‌پذیر شود.

دین

مطابق با آمارهای منتشر شده در سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۳ میلادی، ۵۹٫۹ درصد از

جمعیت اتریش کاتولیک و ۳٫۵ درصد از آنها ایونجلیست هستند. این آمار نشان‌دهنده کاهش

حدوداً ۱۳ درصدی جمعیت کاتولیک‌ها و کاهش تقریباً یک درصدی جمعیت ایونجلیست‌ها

در مقایسه با آمار سال ۲۰۰۱ میلادی است. از طرف دیگر جمعیت مسلمان‌ها در اتریش از حدود ۴٫۲

درصد به حدود ۷ درصد رسیده‌است. هواداران کلیسای ارتدکس شرقی

نیز حدود ۶ درصد از جمعیت اتریش را شامل می شوند. معتقدان به مذاهبی همچون بودائیسم،

هندوئیسم و یهودیت در مجموع کمتر از نیم درصد از جامعه اتریش را تشکیل می‌دهند.

مهاجرت و اقامت

یکی از راه های اقامت در اتریش از طریق ویزای دانشجویی و تحصیلی می باشد .هزینه تحصیل د

ر این کشورسنگین نمی باشد زیرا اکثر دانشگاه های این کشور دولتی می باشند و هزینه های آن ها

از طرف دولت پرداخت می شود ولی شرایط پذیزفته شدن در این دانشگاه ها باتوجه به سختگیر بودن

این کشور کمی مشکل میباشد ولی به دلیل کیفیت بالای آموزش در این کشور و هزینه های نسبتا

مناسب تحصیلی و زندگی در این کشور ، انتخاب بسیار خوبی برای ادامه تحصیل و مهاجرت می باشد

ادامه ی نوشته

چگونه به کانادا مهاجرت کنیم

۱۲ آبان ۱۳۹۵ بدون دیدگاه

مهاجرت به کانادا

یکی از روش های ورود سریه به کانادا express entry  میباشد .دراین روش متقاضیان میتوانند بر اساس توانایی و مهارتشان

امتیاز کسب کنند.با تغییر در امتیازات امتیاز نهایی به 461 امتیاز کاهش پیدا کرده است .

این متقاضیان با داشتن کارفرما و داشتن پیشنهاد کاری از کانادا شانس بیشتری برای ورود پیدا میکنن چون امتیاز در نظر گرفته

شده 600است. اما به این معنا نیست که افرادی که کارفرما ندارند نمیتوانند موفق شوند.آنها با با ارائه مدرک و مهارت هایشان

میتوانند توانایی های خود را ثابت و امتیاز بگیرند تا دعوت نامه برایشان ارسال گردد.

افراد مجرد ه میتوانند اقدام کنند به شرطی که مدرک تحصیلی بالای لیسانس ارائه دهند وداشتن حداقل 3 سال سابقه کاری .سطح

زبان فرانسه با نمره9 clbکانادا باشد و مدرک زبان انگیسی انها نمره ایلتس 8 به بالا باشد.و این را هم باید در نظر داشته باشیم که سن این افراد باید از 24 تا 30سال باشد.

مهاجرت چیست؟

مهاجرت چیست

مهاجرت چیست

اعتبار هر کشوری وابسته به دانایی و فراست نیروی انسانی متخصص، آموزش‌دیده و اندیشمند آن است. از همین روست که کشورهای صنعتی به روش‌های گوناگون سعی در جذب نیروهای متخصص کشورهای در حال توسعه دارند. با این همه در چنین شرایطی، کشورهای در حال توسعه تحلیل دقیقی از ریشه‌ها و شیوه‌های فرار مغزها، مهاجرت دانش‌آموختگان و نخبگان خود ندارند. ادامه ی نوشته

ربوده شدن مسافران در هلمندر توسط طالبان

ربوده شدن در ولایت هلمندر,ربوده شدن توسط طالبان,مهاجرت,اقامت,کشتار,ربوده شدن 25 مسافر,ربوده شدن مسافر در هلمندر توسط طالبان,ربوده شدن مسافر در هلمندر

به گزارش رادیو بین المللی فرانسه,مقام های ولایت هلمند در جنوب افغانستان می گویند طالبان روز سه شنبه ۲۱ ژوئن/ اول جوزا ( تیر)  چندین ماشین و اتوبوس را در ولسوالی گرشک در مسیر قندهار–هرات متوقف کردند و دستکم ۲۵ مسافر را با خود بردند.عمر ژواک، سخنگوی والی هلمند به خبرگزاری رویترز گفت طالبان زنان و کودکان را از بقیه مسافران جدا و آنان را آزاد کردند. ادامه ی نوشته

اجساد مهاجران در صحرای نیجر

اجساد مهاجران در صحرای نیجر,مهاجرت,صحرای نیجر,مهاجران و نیجر,مهاجران و صحرای نیجر,صحرای نیجر

اجساد مهاجران در صحرای نیجر

اجساد ۳۴ مهاجر به شمول ۲۰ کودک در صحرای نیجر در نزدیکی مرز این کشور با الجزایر پیدا شده است. قاچاقبران آن ها را که ظاهرا از تشنگی جان داده اند، به حال خودشان رها کرده بودند.

حکومت نیجر در بیانیه ای که روز چهارشنبه در تلویزیون ملی این کشور قرائت شد، گفت که مرگ این مهاجران در فاصله زمانی ۶ تا ۱۲ جون به وقوع پیوسته است.طبق اطلاعات محمد بازوم، وزیر داخله نیجر، نُه تن از مهاجران بزرگ سال زن و پنج تن از آن ها مرد بوده اند. او افزود که محمدو ایسوفو، رئیس جمهور این کشور به خانواده های مهاجران تسلیت گفته است. ادامه ی نوشته

نژادگرایی ممنوع

نژاد گرایی ممنوع ، مهاجرت،نژاد گرایی ممنوع، مهاجرسرا، مهاجرت به آلمان

نژاد گرایی ممنوع

در شهر بوخوم آلمان روز شنبه برگزاری چنین تجمع های همبستگی آغاز شد. سازمان دهندگان عمل همبستگی “دست به دست علیه نژادگرایی”، دلیل راه اندازی چنین تجمع را، افزایش خشونت های راست گرایان افراطی در آلمان و سیاست حکومت در قبال پناهجویان عنوان کردند. در این اتحاد عمل همبستگی، از جمله اتحادیه های اجتماعی، انجمن اتحادیه های آلمانی، کلسیای پروتستانت ها، شورای مرکزی مسلمانان آلمان و سازمان عفو بین المللی نیز شامل هستند. ادامه ی نوشته

قرارداد دوبلین به نفع پناهجویان

قرارداد دوبلین، مهاجرت، پناهجویان، مهاجرت به آلمان

تغییر قرارداد دوبلین

وزارت کشور آلمان اعلام کرد که مجدداً به قرارداد دوبلین پایبند است و آن را در مورد پناهجویان به اجرا خواهد گذاشت. اجرای این قانون می‌تواند سبب بازگرداندن برخی از پناهجویان به اولین کشور اروپایی که وارد آن شده‌اند شود. ادامه ی نوشته