بایگانی

نوشته های برچسب زده شده ‘مهاجرت به اروپا’

اقدام برای حق شهروندی یا اقامت دائم بلژیک

اقدام برای حق شهروندی یا اقامت دائم بلژیک

اقامت دائم  اگر ۵ سال در بلژیک اقامت داشتید و برنامه زندگی در آنجا را  برای مدت طولانی دارید،شما مجبور به گرفتن حق شهروندی یا اقامت دائم بلژیک هستید.
تفاوت شرایط اقدام این دو در کیفیت آن است هرچند هردو مزایای مشابهی دارند.
اگه  بخواهیم درباره مهاجرت و اقامت دائم بلژیک صحبت کنیم باید گفت که حق

شهروندی بلژیک دوگانه است و شما با داشتن این حق، به تمام اروپا و بریتانیا دسترسی خواهید داشت هرچند برای زندگی نمیتوانید به آنجا بروید .

اقامت اروپا

اقامت اروپا

چه کسی مینواند حق شهروندی یا اقامت دائم بلژیک را داشته باشد؟

بعد ۵ سال از اقامت مستمر در بلژیک، شهروندهای رسمی از حوزه شینگن، به اضافه

ایسلند، لیختن اشتاین، نروژ و منطقه EEA- EU و سوییس ، مطابق با اقامتی که دارند

میتوانند برای اقامت دائم بلژیک نیز اقدام کنند. افرادی که از این محدوده خارج هستند

باید برای گرفتن این حق ، حداقل ۵ سال مستمر در این کشور اقامت داشته باشند.

اگر شما اقامت یکی از کشورهای نامبرده را برای ۵ سال داشته اید و زندگی کرده اید

نیز میتوانید برای اقامت دائم بلژیک اقدام کنید. این پنج سال برای این است که شخص

از لحاظ احتماعی آنالیز شود که آیا صلاحیت داشتن اقامت دائم را دارد یا خیر. در طول

این زمان حداکثر زمانی که میشه از این محدوده خارج بود ۶ ماه است و اگر این زمان

به یک سال برسد دیگر شما برای گرفتن اقامت دائم مجاز نیستید.
اقامت دائم یا شهروندی رسمی؟
به طور معمول، اقامت دائم (شامل کارت اقامت نوع,C , E+ AND F+  B)به

شما اجازه اقامت  به صورت نامحدود ، کار یا در غیر این صورت تحت شرایط یکسان

، تمام مزایای یک شهروند داده میشود. این مزایا شامل: حق کار کردن، حق تحصیل،

مزایای رفاه شهروندی، حقوق اجتماعی، آزادی به عنوان یک شهروند.
حق شهروندی تمام این مزایارا یه شما میدهد ولی اگر یک تا دو سال از بلژیک خارج

باشید تمام این حقوق از شما گرفته میشود

اقامت اروپا

اقامت اروپا

.
چطور اقامت دائم یا حق شهروندی بلژیک را بگیریم؟

افراد عضو EU/EEA و شهروندان سوییسی بعد از پنج سال اقامت مستمر

، اقامت دائم بلژیک را به دست میاورند اگر شما میخواهید کارت هوشمند

اقامت خود را داشته باشید( کارت E+) باید به دفتر شهرداری مراجعه کنید .

این کارت برای پنج سال اعتبار دارد. اگر شما عضو این محدوده نیستید برای

داشتن این اقامت باید پرونده در دفتر شهرداری داشته بادشید. پرونده شما

برای افسر مهاجرت فدرال ارسال مسشود برای بازبینی و بازخوانی . اگر پرونده

شما مورد قبول باشد به شما کارت اقامت داده میشود که برای پنج سال اعتبار خواهد داشت.

انواع روش های مهاجرت به آمریکا و کانادا

انواع روش های مهاجرت به آمریکا و کانادا

مهاجرت به آمریکا برای مهاجرت به آمریکاو کانادا و اقامت در یکی از این دو کشور پهناورد و

پیشرفته جهان  بیشتر از شصت روش مهاجرتی وجود دارد. در ادامه ی پست

مطالب مختصری  از آسان ترین روش های مهاجرت به آمریکا و کانادا را

برای شما دوستان عزیز آماده کرده ایم با ادامه مطالب همراه باشید.

مهاجرت به کشور پهناورد آمریکا:

خدمات مهاجرتی شرکت پدیده نوین جهت اقامت در کشور آمریکا به صورت زیر می باشد :

 

مهاجرت کردن  به کشور امریکا ویژه نوابغ در زمینه های هنری، علمی ،  ورزشی و تجاری,

 

  • مهاجرت به آمریکا از روش EB

مهاجرتکردن  به کشور امریکا از طریق غیر تخصصی بدون نیاز به مدرک تحصیلی و دانش زبان

مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به کشور کانادا:

خدمات مهاجرتی شرکت پدیده نوین جهت اقامت در کشور کانادا به صورت زیر می باشد :

  • مهاجرت از طریق اخذ پیشنهاد ویژه کار: معماری مهندسی عمران، کامیپوتر،
  • مکانیک، برق و فناوری اطلاعات و همچنین تکنسین های فنی، مشاغل
  • مهارتی نظیر تعمیرات ، آشپزی، لوله کشی، کاشی کاری، کشاورزی و …
  • می توانند از طریق این روش در کمتر از دوازده ماه  و با دانش ابتدایی زبان
  • ، برای خود و خانوادشان اقامت دایم کانادا را دریافت نمایند و مقیم همیشگی کانادا باشید.
  • مهاجرت به کانادا از روش حرفه و تخصص فدرال
      Quebec Skilled Worker – مهاجرت به استان کبک در کانادا ویژه
    • تحصیل کرده با سابقه کار بیش از شش ماه و برای برخی از رشته ها بدون نیاز به دانش زبان انگلیسی و فرانسه.
  • مهاجرت از روش خوداشتغالی کبک – (ظرفیت این روش برای سال ۲۰۱۵ تکمیل شده است)
      Quebec Self-Employed – ویژه افراد تحصیل کرده و یا بیزینس
    • های کوچک که فقط توسط شخص متقاضی اداره می گردد
  • مهاجرت به کانادا از روش تخصصی نووااسکوشیا
      • تحصیل کرده با سابقه کار بیش از ۱۲ ماه  بدون نیاز به داشتن
      • پیشنهاد کار از کارفرمایی در کانادا. (این روش مهاجرتی در تاریخ
      • هفده دسامبر دو هزار پانزده تکمیل ظرفیت شده است و اوایل سال ۲۰۱۶ مجددا باز گشایی خواهد شد.)
        Nova Scotia Skilled Worker – مهاجرت ویژه افراد
  • مهاجرت به کانادا از روش سرمایه گذاری کبک
      Quebec Investor – مهاجرت به کانادا ویژه مدیران و کارفرمایان
    • با سرمایه بیش از ۱٫۶۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا
      Federal Skilled Worker – مهاجرت به کانادا ویژه افراد تحصیل
    •  کرده با سابقه کار بیش از یک سال و دانش زبان.
  • مهاجرت به کانادا از روش حرفه و تخصص کبک
  • مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی فدرال
      Federal Self-Employed – ویژه مترجمان، هنرمندان ,گرافیست ها،
    • نویسندگان و بسیاری از مشاغل دیگر بدون نیاز به دانش زبان
  • مهاجرت از روش کارآفرینی کبک – (ظرفیت این روش برای سال ۲۰۱۵ تکمیل شده است)
      Quebec Entrepreneur – روش مهاجرتی ویژه کارفرمایان
    • و صاحبان بیزینس با دارایی بیش از ۳۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا
  • مهاجرت از روش خویشاوندی
      Family Sponsorship – ویژه افرادی که فامیل بسیار نزدیک
    • در کانادا دارند و یا همسرشان دارای اقامت کانادا هست

اگر مایل به برسی شرایط فردی خویش جهت مهاجرت به

کشور کانادا می باشید، می توانید با ما تماس حاصل بفرمایید.

نژادگرایی ممنوع

نژاد گرایی ممنوع ، مهاجرت،نژاد گرایی ممنوع، مهاجرسرا، مهاجرت به آلمان

نژاد گرایی ممنوع

در شهر بوخوم آلمان روز شنبه برگزاری چنین تجمع های همبستگی آغاز شد. سازمان دهندگان عمل همبستگی “دست به دست علیه نژادگرایی”، دلیل راه اندازی چنین تجمع را، افزایش خشونت های راست گرایان افراطی در آلمان و سیاست حکومت در قبال پناهجویان عنوان کردند. در این اتحاد عمل همبستگی، از جمله اتحادیه های اجتماعی، انجمن اتحادیه های آلمانی، کلسیای پروتستانت ها، شورای مرکزی مسلمانان آلمان و سازمان عفو بین المللی نیز شامل هستند. ادامه ی نوشته

قرارداد دوبلین به نفع پناهجویان

قرارداد دوبلین، مهاجرت، پناهجویان، مهاجرت به آلمان

تغییر قرارداد دوبلین

وزارت کشور آلمان اعلام کرد که مجدداً به قرارداد دوبلین پایبند است و آن را در مورد پناهجویان به اجرا خواهد گذاشت. اجرای این قانون می‌تواند سبب بازگرداندن برخی از پناهجویان به اولین کشور اروپایی که وارد آن شده‌اند شود. ادامه ی نوشته