بایگانی

نوشته های برچسب زده شده ‘مهاجرت به آمریکا’

انواع روش های مهاجرت به آمریکا و کانادا

انواع روش های مهاجرت به آمریکا و کانادا

مهاجرت به آمریکا برای مهاجرت به آمریکاو کانادا و اقامت در یکی از این دو کشور پهناورد و

پیشرفته جهان  بیشتر از شصت روش مهاجرتی وجود دارد. در ادامه ی پست

مطالب مختصری  از آسان ترین روش های مهاجرت به آمریکا و کانادا را

برای شما دوستان عزیز آماده کرده ایم با ادامه مطالب همراه باشید.

مهاجرت به کشور پهناورد آمریکا:

خدمات مهاجرتی شرکت پدیده نوین جهت اقامت در کشور آمریکا به صورت زیر می باشد :

 

مهاجرت کردن  به کشور امریکا ویژه نوابغ در زمینه های هنری، علمی ،  ورزشی و تجاری,

 

  • مهاجرت به آمریکا از روش EB

مهاجرتکردن  به کشور امریکا از طریق غیر تخصصی بدون نیاز به مدرک تحصیلی و دانش زبان

مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به کشور کانادا:

خدمات مهاجرتی شرکت پدیده نوین جهت اقامت در کشور کانادا به صورت زیر می باشد :

  • مهاجرت از طریق اخذ پیشنهاد ویژه کار: معماری مهندسی عمران، کامیپوتر،
  • مکانیک، برق و فناوری اطلاعات و همچنین تکنسین های فنی، مشاغل
  • مهارتی نظیر تعمیرات ، آشپزی، لوله کشی، کاشی کاری، کشاورزی و …
  • می توانند از طریق این روش در کمتر از دوازده ماه  و با دانش ابتدایی زبان
  • ، برای خود و خانوادشان اقامت دایم کانادا را دریافت نمایند و مقیم همیشگی کانادا باشید.
  • مهاجرت به کانادا از روش حرفه و تخصص فدرال
      Quebec Skilled Worker – مهاجرت به استان کبک در کانادا ویژه
    • تحصیل کرده با سابقه کار بیش از شش ماه و برای برخی از رشته ها بدون نیاز به دانش زبان انگلیسی و فرانسه.
  • مهاجرت از روش خوداشتغالی کبک – (ظرفیت این روش برای سال ۲۰۱۵ تکمیل شده است)
      Quebec Self-Employed – ویژه افراد تحصیل کرده و یا بیزینس
    • های کوچک که فقط توسط شخص متقاضی اداره می گردد
  • مهاجرت به کانادا از روش تخصصی نووااسکوشیا
      • تحصیل کرده با سابقه کار بیش از ۱۲ ماه  بدون نیاز به داشتن
      • پیشنهاد کار از کارفرمایی در کانادا. (این روش مهاجرتی در تاریخ
      • هفده دسامبر دو هزار پانزده تکمیل ظرفیت شده است و اوایل سال ۲۰۱۶ مجددا باز گشایی خواهد شد.)
        Nova Scotia Skilled Worker – مهاجرت ویژه افراد
  • مهاجرت به کانادا از روش سرمایه گذاری کبک
      Quebec Investor – مهاجرت به کانادا ویژه مدیران و کارفرمایان
    • با سرمایه بیش از ۱٫۶۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا
      Federal Skilled Worker – مهاجرت به کانادا ویژه افراد تحصیل
    •  کرده با سابقه کار بیش از یک سال و دانش زبان.
  • مهاجرت به کانادا از روش حرفه و تخصص کبک
  • مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی فدرال
      Federal Self-Employed – ویژه مترجمان، هنرمندان ,گرافیست ها،
    • نویسندگان و بسیاری از مشاغل دیگر بدون نیاز به دانش زبان
  • مهاجرت از روش کارآفرینی کبک – (ظرفیت این روش برای سال ۲۰۱۵ تکمیل شده است)
      Quebec Entrepreneur – روش مهاجرتی ویژه کارفرمایان
    • و صاحبان بیزینس با دارایی بیش از ۳۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا
  • مهاجرت از روش خویشاوندی
      Family Sponsorship – ویژه افرادی که فامیل بسیار نزدیک
    • در کانادا دارند و یا همسرشان دارای اقامت کانادا هست

اگر مایل به برسی شرایط فردی خویش جهت مهاجرت به

کشور کانادا می باشید، می توانید با ما تماس حاصل بفرمایید.

بهترین راه برای گرفتن اقامت چیست

  1. بهترین  راه برای گرفتن اقامت چیست؟ این بستگی به شرایط هر شخص دارد که با توجه به مدارک تحصیلی یا شرایط مالی باید عنوان شود.
  2. از چه روشی آسان تر میشود اقامت تحصیلی گرفت؟ گرفتن اقامت تحصیلی در هر کشوری متفاوت است که با توجه به شرایط شخص و کشور مورد نظر باید گفته شود که هرکشوری با توجه به شرایط مدارک متفاوتی نیاز دارد.
  3. چطور میشه اقامت کاری گرفت؟ برای گرفتن ویزای کار باید به 4 فاکتور توجه کرد، 1) مدرک معتبر دانشگاهی که باید از یکی از دانشگاه های معتبر ایران یا دنیا باشد که با توجه به کشور مورد نظر ارزیابی شده و امتیاز داده میشود2) داشتن مدرک زبان معتبر که باز هم باید با توجه به کشور زبان همان کشور یا ایلتس 6 یا 6.5 باشد. 3)سابقه کار مرتبط با تخصص 4) سن پایین
  4. از چه روشی میتوان با کمترین هزینه و سریع اقامت گرفت؟ هر روشی زمان و هزینه های خاص خودش رو داره ولی فقط با ارائه مدارک میتوان با کمترین هزینه و زمان کم اقامت گرفت
  5. چقدر طول میکشه تا اقامت دائم ثبت شود؟ اروپا 6 ماه تا 1 سال و امریکا و کانادا حدود 1 سال
  6. چقدر زمان برای گرفتن گرین کارت طول میکشه؟ 6 ماه بعد از ورود به امریکا
  7. آیا اقامت شامل بیمه هم میشود؟ بله ، بیمه هم تعلق میگیرد
  8. آیا اقامت تحصیلی به اقامت دائم ختم میشود؟ خیر ، به این خاطر که شما مالیاتی پرداخت نمیکنید
  9. چه مدت گرفتن اقامت دائم از طریق ویزای کار امکانپذیراست؟اروپا بین 3 تا 5 سال و امریکا 5 تا 7 سال گرین کارت داده میشود و بعد از 5 سال با رعایت قوانین گرین کارت به اخذ سیتیزن شیب ختم میشود.
  10. چقدر سرمایه باید برای اقامت از طریق سرمایه گذاری داشت؟ امریکا 500000$ تا 1 میلیون $ و کشورهای اروپایی هم به طور متوسط حدود 50 هزار یورو و انگلستان 1 میلیون پوند
  11. چطور بدون پناهندگی و کمپ میشه اقامت یه کشور رو داشت که سرمایه یا تخصص خاصی رو نخواد؟ شرکت ما میتونه به شما یک راه رو پیشنهاد بده تضمینی بدون سرمایه و تخصص، بدون پناهندگی شما اقامت کشور مورد نظر رو داشته باشید.
  12. کدوم کشور برای پیشرفت بهتره؟ این یک سوال کلی هستش که فقط با توجه به شرایط شخص و تعریفش از پیشرفت میشه گفت. مسلا پیشرفت از نظر یک هنرمند با یک سرمایه دار خیلی متفاوت هستش.
  13. چقدر باید پول همراه خود داشته باشیم؟ این به روش بستگی داره که تحصیلی حداقل نفری 10 هزار یورو، کاری 33 هزار یورو است. از یک روش دیگه وجود داره که میشه بدون ساپورت مالی انجام داد
  14. میخوام پناهنده بشم ولی کمپ نرم؟ این امر با عنوان پناهندگی ممکن نیست مگر اینکه شما از عنوان دیگه ای استفاده کنید و دلیل بهتری برای گرفتن اقامت داشته باشید
  15. کدوم راه کمترین ریسک رو داره برای گرفتن اقامت؟ این بته به تواناییهای شخص داره که میتونه مراحل راه اقامت رو انجام بده یا خیر وگرنه حتی با ثبت شرکت یا سرمایه گذاری هم نمیشه اقامت گرفت

مهاجرت چیست؟

مهاجرت چیست

مهاجرت چیست

اعتبار هر کشوری وابسته به دانایی و فراست نیروی انسانی متخصص، آموزش‌دیده و اندیشمند آن است. از همین روست که کشورهای صنعتی به روش‌های گوناگون سعی در جذب نیروهای متخصص کشورهای در حال توسعه دارند. با این همه در چنین شرایطی، کشورهای در حال توسعه تحلیل دقیقی از ریشه‌ها و شیوه‌های فرار مغزها، مهاجرت دانش‌آموختگان و نخبگان خود ندارند. ادامه ی نوشته

نیاز شدید آمریکا به نیروی کار خارجی

نیاز شدید آمریکا به نیروی کار خارجی

نیاز شدید آمریکا به نیروی کار خارجی

خوشبختانه اداره مهاجرت آمریکا برای مشکلات کمبود نیروی کار تخصصی و غیر تخصصی برنامه مهاجرتی Eb3 را ارائه میدهد. اداره مهاجرت آمریکا سالانه به حدود ۱۴۰,۰۰۰ متقاضی و خانواده شان ویزای اقامت دائم آمریکا از طریق اشتغال اعطاء می کند. روش مهاجرت به آمریکا از طریق اشتغال EB3 از کم شرط ترین روشهای مهاجرت است. ادامه ی نوشته

اقامت دائمي آمریکا از طريق کار

اقامت دائمي آمریکا از طريق کار

اقامت دائمي آمریکا از طريق کار

ادامه ی نوشته

اقامت دائمی آمریکا از طریق کار

اقامت دائمی آمریکا از طریق کار

اقامت دائمی آمریکا از طریق کار

ادامه ی نوشته

مهاجرت به آمریکا از طریق کار یا همان EB3

مهاجرت به آمریکا از روش کار یا همان EB3

 

مهاجرت به آمریکا از طریق کار یا همان EB3

مهاجرت به آمریکا از طریق کار یا همان EB3

روش مهاجرت به آمریکا- از طریق کار یا همان EB3 یکی از روش های قانونی و ساده ترین روش اخذ گرین کارت و مهاجرت به آمریکا می باشد. شما می توانید با اقدام از روش EB3 اقامت دایم آمریکا را برای همه اعضای خانوادتان (همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال) کسب نمایید.

مهمترین شرط برای واجد شرایط بودن و اقدام از روش EB3 داشتن پیشنهاد کار از یک کارفرمای آمریکایی است که این پیشنهاد کار باید به تایید وزارت کار و اداره مهاجرت آمریکا رسیده باشد. شرکت بانیان سعادت با همکاری یکی از بزرکترین دفاتر بین المللی حقوقی در امریکا توانسته است پیشنهاد کار و تاییدیه شغل‌هایی که با کمبود نیروی کار در امریکا مواجه هستند و نیاز به تخصص ندارند را از پیش کسب کرده و در اختیار متقاضیان این روش قرار دهد.

ادامه ی نوشته

ویزای بازدید تجاری B1

ویزای بازدید تجاری B1

 

تقاضا برای ویزای بازدید تجاری امریکا به خارجی ها امکان ورود موقت به آمریکا برای انجام موارد مختلف بیزینس را میدهد، اما امکان استخدام را برای آنها سلب می نماید. اطلاعات بیشتر در مورد کسب ویزای آمریکا را با تکمیل فرم ارزیابی ما بدست آورید.

مهاجرت آمریکا به صورت موقت از طریق ویزای B1 به نام “ویزای بازدید تجاری امریکا ” مشهور است.این ویزابه متقاضیان امکان می دهد که به صورت ماکزیمم 6ماه در آمریکا حضور داشته باشند؛ هرچند که اعتبار این ویزا بین 1 تا 10 سال میتواند صادر شود که دارنده آن می تواند چندین بار به آمریکا سفر کند.

مهاجرت به آمریکا- ویزای بازدید تجاری B1

مهاجرت به آمریکا- ویزای بازدید تجاری B1

ادامه ی نوشته

ویزای نامزدی آمریکا k1

ویزای نامزدی آمریکا

 

درخواست ویزای نامزدی آمریکا به یک شهروند امریکایی اجازه میدهد تا نامزد خارجی اش را به آمریکا آورده تا در این کشور با هم ازدواج نمایند.

پس از ازدواج فرد میتواند درخواست کارت پی آر یا گرین کارت نماید تا بتواند در آمریکا کار و زندگی کند.این ویزا خاص افرادی است که قصدشان از مهاجرت به آمریکا ازدواج میباشد.لطفا جهت کسب اطلاع از ویزای همسر،ویزای K-3 و….لطفا به سایت مراجعه شود.

ویزای نامزدی آمریکا k1

ویزای نامزدی آمریکا k1

ادامه ی نوشته

شرایط مهاجرت به آمریکا

شرایط مهاجرت به آمریکا

شرایط مهاجرت به آمریکا

شرایط مهاجرت به آمریکا

تعداد متقاضیان تحصیل در آمریکا ، مهاجرت به امریکا و اخذ اقامت آمریکا (گرین کارت) در مقایسه با کشورهای دیگر, آمار بالاتری را نشان میدهد. آمریکا به عنوان اولین قدرت اقتصادی جهان با داشتن بزرگترین منابع طبیعی و صنایع پیشرفته به مقصدی رویایی برای رسیدن به خواسته های رویایی بسیاری از این افراد تبدیل شده است. شما با مطالعه وبسایت ما میتوانید با راههای مختلف مهاجرت به آمریکا آشنا شوید. همچنین اطلاعاتی برای تحصیل در امریکا در اختیار شما قرار داده ایم و در صورت تماس با ما می توانید از اطلاعات دقیق تر و به روز نیز مطلع شوید.

ادامه ی نوشته