بایگانی

نوشته های برچسب زده شده ‘راه های اقامت’

بهترین راه برای گرفتن اقامت چیست

۹ آبان ۱۳۹۵ ۶ دیدگاه
  1. بهترین  راه برای گرفتن اقامت چیست؟ این بستگی به شرایط هر شخص دارد که با توجه به مدارک تحصیلی یا شرایط مالی باید عنوان شود.
  2. از چه روشی آسان تر میشود اقامت تحصیلی گرفت؟ گرفتن اقامت تحصیلی در هر کشوری متفاوت است که با توجه به شرایط شخص و کشور مورد نظر باید گفته شود که هرکشوری با توجه به شرایط مدارک متفاوتی نیاز دارد.
  3. چطور میشه اقامت کاری گرفت؟ برای گرفتن ویزای کار باید به 4 فاکتور توجه کرد، 1) مدرک معتبر دانشگاهی که باید از یکی از دانشگاه های معتبر ایران یا دنیا باشد که با توجه به کشور مورد نظر ارزیابی شده و امتیاز داده میشود2) داشتن مدرک زبان معتبر که باز هم باید با توجه به کشور زبان همان کشور یا ایلتس 6 یا 6.5 باشد. 3)سابقه کار مرتبط با تخصص 4) سن پایین
  4. از چه روشی میتوان با کمترین هزینه و سریع اقامت گرفت؟ هر روشی زمان و هزینه های خاص خودش رو داره ولی فقط با ارائه مدارک میتوان با کمترین هزینه و زمان کم اقامت گرفت
  5. چقدر طول میکشه تا اقامت دائم ثبت شود؟ اروپا 6 ماه تا 1 سال و امریکا و کانادا حدود 1 سال
  6. چقدر زمان برای گرفتن گرین کارت طول میکشه؟ 6 ماه بعد از ورود به امریکا
  7. آیا اقامت شامل بیمه هم میشود؟ بله ، بیمه هم تعلق میگیرد
  8. آیا اقامت تحصیلی به اقامت دائم ختم میشود؟ خیر ، به این خاطر که شما مالیاتی پرداخت نمیکنید
  9. چه مدت گرفتن اقامت دائم از طریق ویزای کار امکانپذیراست؟اروپا بین 3 تا 5 سال و امریکا 5 تا 7 سال گرین کارت داده میشود و بعد از 5 سال با رعایت قوانین گرین کارت به اخذ سیتیزن شیب ختم میشود.
  10. چقدر سرمایه باید برای اقامت از طریق سرمایه گذاری داشت؟ امریکا 500000$ تا 1 میلیون $ و کشورهای اروپایی هم به طور متوسط حدود 50 هزار یورو و انگلستان 1 میلیون پوند
  11. چطور بدون پناهندگی و کمپ میشه اقامت یه کشور رو داشت که سرمایه یا تخصص خاصی رو نخواد؟ شرکت ما میتونه به شما یک راه رو پیشنهاد بده تضمینی بدون سرمایه و تخصص، بدون پناهندگی شما اقامت کشور مورد نظر رو داشته باشید.
  12. کدوم کشور برای پیشرفت بهتره؟ این یک سوال کلی هستش که فقط با توجه به شرایط شخص و تعریفش از پیشرفت میشه گفت. مسلا پیشرفت از نظر یک هنرمند با یک سرمایه دار خیلی متفاوت هستش.
  13. چقدر باید پول همراه خود داشته باشیم؟ این به روش بستگی داره که تحصیلی حداقل نفری 10 هزار یورو، کاری 33 هزار یورو است. از یک روش دیگه وجود داره که میشه بدون ساپورت مالی انجام داد
  14. میخوام پناهنده بشم ولی کمپ نرم؟ این امر با عنوان پناهندگی ممکن نیست مگر اینکه شما از عنوان دیگه ای استفاده کنید و دلیل بهتری برای گرفتن اقامت داشته باشید
  15. کدوم راه کمترین ریسک رو داره برای گرفتن اقامت؟ این بته به تواناییهای شخص داره که میتونه مراحل راه اقامت رو انجام بده یا خیر وگرنه حتی با ثبت شرکت یا سرمایه گذاری هم نمیشه اقامت گرفت