بایگانی

نوشته های برچسب زده شده ‘اقامت از طریق مدارک معتبر تحصیلی’

نحوه گرفتن اقامت تحصیلی چگونه است؟

گرفتن اقامت تحصیل

اقامت  مدتی است که بازار گرفتن پذیرش از دانشگاه های اروپایی و امریکا و کانادا، برای دانشجویان  

داغ شده است و متقاضیان زیادی برای داشتن ویزا و اقامتی تحصیلی تلاش زیادی میکنند ولی چیزی که

متاسفانه مورد توجه قرار نمیگیرد و توسط مشاوران تحصیلی بیان نمیشود این است که اقامت تحصیلی

به اقامت دائم ختم نمیشود هرچند باید به این مطلب هم توجه کرد که گرفتن پذیرش و ویزا از کشورهای

سطح بالای علمی خیلی مشکل است و احتمال رجکت ویزا حتی در صورت داشتن پذیرش دانشگاه زیاد

است حتی در حدی که اگر شخص مقداری آشنایی با زبان انگلیسی داشته باشد، میتواند در سایت

رسمی هر دانشگاهی ثبت نام کند.

مسئله مهم اینجاست که دانشجو در کشور خارجی حق کار محدود دارد و مالیاتی پرداخت نمیکند

. پرداخت نکردن مالیات یکی از دلایل مهم برای ندادن اقامتی دائم است کما اینکه اشخاصی بعد از ۱۰

سال زندگی و کار در کشورهای سطح بالا و اتمام تحصیلات ، نتوانسته اند اقامت دائم بگیرند.

اکثر کشورها بعد از اتمام دوره دکترا به متقاضی ویزای کاری ۶ ماهه میدهد که فرصتی برای پیدا

کردن کار است ولی باز با شرایط سختی که در نظر میگیرند تقریبا احتمال پیدا کردن کار به صفر میرسد .

دانشجو در تمام مدت تحصیل باید هزینه های بالای تحصیل و زندگی را پرداخت کند و حقوق یک

شهروند را نیز دارا نیست برای همین برای گرفتن اقامتی دائم هیچوقت سراغ دریافت ویزای تحصیلی نروید

اقامت

اقامت