بایگانی

نوشته های برچسب زده شده ‘اقامت آمریکا’

شرایط کاری و اقامت آمریکا

شرایط کاری و اقامت آمریکا

اقامت آمریکا بعد از  جلسات و مکاتبات انجام شده بین شرکت ایمی گلوب و چندین

موسسه کاریابی و حقوقی آمریکایی، تعداد محدودی پیشنهاد کار مورد

تایید اداره مهاجرت آمریکا برای مهاجرت به این کشور از طریق کار و اشتغال

اعلام شده است. خاطر نشان میشود که  تنها شرط لازم برای مهاجرت به

آمریکا از طریق کار یا همان روش EB3 که یکی از کم شرط ترین روشهای

مهاجرت محسوب می شود، داشتن پیشنهاد کاری مورد تایید اداره

مهاجرت آمریکا از یک کارفرمای آمریکایی است در صورت ثبت نام به

موقع و اخذ یک پیشنهاد کاری (فقط حدود ١٢٠ پیشنهاد کاری وجود دارد),

شرکت ایمی گلوب میتواند برای شخص و خانواده اش، پرونده مهاجرت به آمریکا از طریق کار باز کند.

اقامت آمریکا

اقامت آمریکا

روند کار در این روش مهاجرتی از ابتدا تا اگرفتن ویزا به شرح زیر است:

مراحل انجام پرونده
امضای توافقنامه شرکت ایمی گلوب
تشکیل پرونده مهاجرتی برای شخص، همسر و فرزندان زیر ٢١ سال
دریافت شماره پرونده از وزارت کار آمریکا
دریافت گواهی قبولی اولیه
ارجاع  پرونده برای صدور ویزا
مصاحبه در دبی امارات یا آنکارا ترکیه
صدور ویزا اقامت دائم امریکا
کل این پروسه حدود ۱۸ تا ۲۰ ماه به طول می انجامد

اقامت آمریکا

اقامت آمریکا

آیا از این طریق امکان شهروند رسمی شدن هست؟

بله. ویزای صادره از این طریق ویزای اقامت دائم بوده که به شخص

دارای ویزا, همسر و تمام فرزندان زیر ٢١ سال شخص اعطا می شود.

پس از ورود به آمریکا شخص اقدام کننده و بقیه اعضای خانواده اش گرین

کارت آمریکا را دریافت خواهد کرد و پس از ۵ سال در صورت تمایل میتواند

شهروند آمریکا شود.
شغلهای موجود در چه زمینه ای هستند؟
این پیشنهادات کاری بیشتر برای شغلهایی با زمینه فعالیت در صنایع

خدمات و تولید در آمریکا می باشند مانند فروشندگی, کار در کارخانه، شرکتهای خدماتی و غیره.
آیا این شغلها در شهرها یا ایالات محروم آمریکا واقع شده است؟
اول باید گفت که اینطور نیست. شغلهای مهاجرت به آمریکا از طریق

کار می توانند در هر شهری و ایالتی ازآمریکا واقع شده باشند،برخلاف

دیگر روشهای مهاجرتی به امریکا و کانادا. برخی از این ایالات شامل

مواردی از قبیل تگزاس, کارولینای شمالی, کارولینای جنوبی, کلمبیا و غیره می باشند.

تعهد متقاضی در قبال کارفرما یا اداره مهاجرت چیست؟

شخص فقط برای یکسال اول ورود به امریکا متعهد به انجام همان کار است.

بعد از اجازه تغییر شغل یا حتی محل زندگی خود دارد و تمام حقوق به شخص

داده میشود از جمله حق تحصیل.
آیا میتوانید برای من شغلی تخصصی مطابق با تخصص, تحصیلات و تجربه

کاری من پیدا کنید؟خیر. تقریبا غیر ممکن است تا در شرایط فعلی کارفرمایی

یافت که به نیروی کار خارجی برای شغل تخصصی پیشنهاد کاری بدهد و اگر

هم کارفرما پیدا شود باید به وزارت کار آمریکا ثابت کند که برای شغل مربوطه

در آمریکا نیروی کار پیدا نکرده است و در شرایط فعلی ثابت کردن این امر تقریبا غیر ممکن جلوه میدهد.

اقامت آمریکا

اقامت آمریکا

مهاجرت | اقامت

جهت تماس و مشاوره رایگان و دریافت اطلاعات بیشتر درخصوص اقامت و مهاجرت می توانید از مشخصات زیر ارتباط برقرار نمائید.

مشاوره رایگان : ۸۸۲۰۹۹۴۲۸۸۲۰۹۴۷۴ – ۸۶۰۸۲۹۳۲

مشاوره شهرستان : ۸۸۲۰۹۴۷۴

همراه : ۰۹۱۹۲۹۹۹۲۰۰

در قسمت “فرستادن دیدگاه” همین صفحه هم می توانید پیغام و سوال خود را مطرح نمائید.

آدرس دفتر تهران : خیابان نلسون ماندلا (خیابان آفریقا)، انتهای کوچه سپیدار، پلاک یک، واحد ۱۰۴

مهاجرت

زندگی در اتریش

این کشور یکی از کشورها در اروپای مرکزی میباشد و از شمال با آلمان و جمهوری چک،

از شرق با اسلوواکی و مجارستان، از جنوب با ایتالیا و اسلوونی و از غرب با سوئیس

و لیختنشتاین هم‌مرز است .پایتخت این کشور اروپایی وین می باشد .سینیزن

جغرافیا

مساحت کشور اتریش ۸۳٬۸۵۵ کیلومتر مربع تقریباً هم‌اندازه امارات است و دارای

۹ ایالت می باشد . حدود ۶۰٪ این کشور را رشته کوه‌های آلپ شرقی تشکیل

می دهند.این کشور در سال ۲۰۰۷ میلادی دارای ۸٫۳۱۵٫۰۰۰ نفر جمعیت گزارش شد.

زبان

زبان رسمی اتریش آلمانی است. ۹۸٪ مردم این کشور به این زبان صحبت می‌کنند.

در کنار آلمانی اقلیتی به زبان‌های کروات، اسلوونیای و مجارستانی صحبت می‌کنند.

اقتصاد

در سال ۲۰۱۵ اتریش در رتبه ۱۴ کشورهای ثروتمند جهان بر مبنای سرانه تولید

ناخالص داخلی، قرار داشت. تا دهه ۱۹۸۰ بسیاری از صنایع بزرگ اتریش ملی شدند.

با این حال، اخیرا خصوصی‌سازی باعث کوچک شدن حجم بخش دولتی اتریش در قیاس با دیگر اقتصادهای اروپایی شده‌است.

جنبش کارگری در اتریش از قدرت زیادی برخوردار بوده و تأثیر زیادی بر حزب‌های کارگری

می‌گذارند. گردشگری بین‌المللی مهم‌ترین بخش اقتصاد ملی اتریش است.

مهمترین شریک تجاری اتریش همواره کشور آلمان بوده است که این موضوع باعث شده

است که این کشورنسبت به تغییرات سریع در اقتصاد آلمان آسیب‌پذیر شود.

دین

مطابق با آمارهای منتشر شده در سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۳ میلادی، ۵۹٫۹ درصد از

جمعیت اتریش کاتولیک و ۳٫۵ درصد از آنها ایونجلیست هستند. این آمار نشان‌دهنده کاهش

حدوداً ۱۳ درصدی جمعیت کاتولیک‌ها و کاهش تقریباً یک درصدی جمعیت ایونجلیست‌ها

در مقایسه با آمار سال ۲۰۰۱ میلادی است. از طرف دیگر جمعیت مسلمان‌ها در اتریش از حدود ۴٫۲

درصد به حدود ۷ درصد رسیده‌است. هواداران کلیسای ارتدکس شرقی

نیز حدود ۶ درصد از جمعیت اتریش را شامل می شوند. معتقدان به مذاهبی همچون بودائیسم،

هندوئیسم و یهودیت در مجموع کمتر از نیم درصد از جامعه اتریش را تشکیل می‌دهند.

مهاجرت و اقامت

یکی از راه های اقامت در اتریش از طریق ویزای دانشجویی و تحصیلی می باشد .هزینه تحصیل د

ر این کشورسنگین نمی باشد زیرا اکثر دانشگاه های این کشور دولتی می باشند و هزینه های آن ها

از طرف دولت پرداخت می شود ولی شرایط پذیزفته شدن در این دانشگاه ها باتوجه به سختگیر بودن

این کشور کمی مشکل میباشد ولی به دلیل کیفیت بالای آموزش در این کشور و هزینه های نسبتا

مناسب تحصیلی و زندگی در این کشور ، انتخاب بسیار خوبی برای ادامه تحصیل و مهاجرت می باشد

ادامه ی نوشته

اقامت دائمي آمریکا از طريق کار

اقامت دائمي آمریکا از طريق کار

اقامت دائمي آمریکا از طريق کار

ادامه ی نوشته

اقامت دائمی آمریکا از طریق کار

اقامت دائمی آمریکا از طریق کار

اقامت دائمی آمریکا از طریق کار

ادامه ی نوشته

ویزای بازدید تجاری B1

ویزای بازدید تجاری B1

 

تقاضا برای ویزای بازدید تجاری امریکا به خارجی ها امکان ورود موقت به آمریکا برای انجام موارد مختلف بیزینس را میدهد، اما امکان استخدام را برای آنها سلب می نماید. اطلاعات بیشتر در مورد کسب ویزای آمریکا را با تکمیل فرم ارزیابی ما بدست آورید.

مهاجرت آمریکا به صورت موقت از طریق ویزای B1 به نام “ویزای بازدید تجاری امریکا ” مشهور است.این ویزابه متقاضیان امکان می دهد که به صورت ماکزیمم 6ماه در آمریکا حضور داشته باشند؛ هرچند که اعتبار این ویزا بین 1 تا 10 سال میتواند صادر شود که دارنده آن می تواند چندین بار به آمریکا سفر کند.

مهاجرت به آمریکا- ویزای بازدید تجاری B1

مهاجرت به آمریکا- ویزای بازدید تجاری B1

ادامه ی نوشته

ویزای نامزدی آمریکا k1

ویزای نامزدی آمریکا

 

درخواست ویزای نامزدی آمریکا به یک شهروند امریکایی اجازه میدهد تا نامزد خارجی اش را به آمریکا آورده تا در این کشور با هم ازدواج نمایند.

پس از ازدواج فرد میتواند درخواست کارت پی آر یا گرین کارت نماید تا بتواند در آمریکا کار و زندگی کند.این ویزا خاص افرادی است که قصدشان از مهاجرت به آمریکا ازدواج میباشد.لطفا جهت کسب اطلاع از ویزای همسر،ویزای K-3 و….لطفا به سایت مراجعه شود.

ویزای نامزدی آمریکا k1

ویزای نامزدی آمریکا k1

ادامه ی نوشته

شرایط مهاجرت به آمریکا

شرایط مهاجرت به آمریکا

شرایط مهاجرت به آمریکا

شرایط مهاجرت به آمریکا

تعداد متقاضیان تحصیل در آمریکا ، مهاجرت به امریکا و اخذ اقامت آمریکا (گرین کارت) در مقایسه با کشورهای دیگر, آمار بالاتری را نشان میدهد. آمریکا به عنوان اولین قدرت اقتصادی جهان با داشتن بزرگترین منابع طبیعی و صنایع پیشرفته به مقصدی رویایی برای رسیدن به خواسته های رویایی بسیاری از این افراد تبدیل شده است. شما با مطالعه وبسایت ما میتوانید با راههای مختلف مهاجرت به آمریکا آشنا شوید. همچنین اطلاعاتی برای تحصیل در امریکا در اختیار شما قرار داده ایم و در صورت تماس با ما می توانید از اطلاعات دقیق تر و به روز نیز مطلع شوید.

ادامه ی نوشته