بایگانی

بایگانی برای دسته ی ‘ویزای شنگن’

آیا اتریش در اروپا می ماند

 آیا اتریش در اروپا می ماند

آیا اتریش در اروپا می ماند

بر اساس نتایج یک نظرسنجی درباره خروج اتریش از اتحادیه اروپا که در نشریه «کوریر» منتشر شد، ۴۷ درصد از شهروندان خواهان خروج کشورشان از اتحادیه اروپا هستند. به گزارش مشرق، بر اساس این نتایج، ۵۱ درصد شهروندان معتقدند که اتریش باید در اتحادیه اروپا باقی بماند و ۴۷ درصد نیز خواهان خروج کشورشان از اتحادیه اروپا هستند. ادامه ی نوشته

ویزای دانشجویی

ویزای دانشجویی

 برای اخذ ویزای دانشجویی آمریکا  باید از دانشگاه مورد نظر خود پذیرش گرفت. نحوه درخواست پذیرش از دانشگاه های دولتی و خصوصی آمریکا به طور کلی یکسان است، پس مطالعه وب سایت دانشگاه و اطلاع از مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش ، شهریه دانشگاه و آخرین فرصت زمانی جهت ارسال درخواست پذیرش، و آزمون های استاندارد، متقاضی باید  مدارک درخواستی توسط دانشگاه مقصد را در محدوده زمانی مشخص برای بررسی به واحد پذیرش تحصیلی دانشگاه ارسال کند.
متقاضیانی که اخرین مدرک تحصیلی خود را درخارج از امریکا اخذ کرده اند، باید مدرک تحصیلی خودشان  را به یکی از سازمان های  ادامه ی نوشته

ورود به آمریکا با ویزای توریستی

ورود به آمریکا با ویزای توریستی

ویزای توریستی یا Visitor Visa،ویزای غیر‌‌‌‌‏مهاجرتی برای افرادی‌‌‌‏ صادر میگردد که قصد دارند به طور موقت وارد کشور آمریکا شوند که سه نوع مختلف دارد:
•    افرادی که برای کسب و کاری موقت در آمریکا خواهان ورود به این کشور هستند.
مثلا مشاوره در زمینه کسب و کار، شرکت در کنفرانس تجاری، علمی، تحصیلی و یا پزشکی و همچنین مذاکره در خصوص قرارداد کاری. این نوع ویزا، ویزای بیزینس B1 است.
•    کسانی که برای گردشگری وارد ایالات متحده می‌‌‌‏شوند.
این ویزا شامل دیدن اقوام، گذراندن تعطیلات، بازدید از ایالات متحده، درمان، شرکت در مراسمی چون ورزشی، موسیقی (بدون دریافت دستمزد) و یا شرکت در دوره های آموزشی کوتاه مدت (مثلا دوره آشپزی به مدت دو روز) می‌‌‌‌‏شود. نوع این ویزا، گردشگری و بازدید B-2 است.

ادامه ی نوشته

ویزای کار آمریکا و سرمایه گذاری

ویزای کار آمریکا و سرمایه گذاری

ویزای کار آمریکا – سرمایه گذاری

ویزای H1 ، عمومی ترین ویزای کار آمریکا
کسانی که دارای تخصص حرفه ای خاص هستند  در صورتی که از طرف یک کارفرمای آمریکایی دعوت به کار شوند می توانند تقاضای ویزای کار نمایند. در این نوع ویزا داشتن حداقل مدرک لیسانس  تایید شده ، و کارفرمای واجد شرایط اداره مهاجرت امریکا از شرایط لازم می باشد. در مواردی که فرد متقاضی مدرک کارشناسی نداشته باشد داشتن سالها تجربه کاری در رشته خاص و توانایی اثبات این ادعا می تواند به متقاضی در خصوص اخذ این نوع ویزا کمک کند. حداقل مدت زمان صدور این ویزا یک ساله  است  و همسر و فرزندان زیر بیست و یک سال دارنده ویزای کار می توانند به عنوان همراه وارد آمریکا شوند ولی اجازه کار به آنها داده  نخواهد شد.

برای اخذ این نوع ویزای کار از کشور آمریکا همکاری با یک وکیل مهاجرت در اخذ این نوع ویزا کمک بسیاری به متقاضی می کند.

ادامه ی نوشته

ساده ترین راه مهاجرت به آمریکا

ساده ترین راه مهاجرت به آمریکا

توضیحات اولیه در مورد لاتاری
همه ما میدونیم كه گرین کارت آمریکا مجوز اقامت دائم در آمریکاست. شخص با در اختیار داشتن این کارت کلیه حقوق شهروندی ایالات متحده آمریکا را بدست می آورد و می تواند در آمریکا به کار، زندگی و تحصیل مشغول شود . راه های اخذ اقامت آمریکا شامل موارد زیر میشود:ه.
1-  ازدواج با یك سیتیزن آمریكایی
2-  از طریق سرمایه گذاری
3-  از طریق پناهندگی
4-  برنده شدن از قرعه كشی گرین كارت
5-  راههای دیگه ای كه براشون وكیل لازمه
قصد ما اینجا فعلا توضیح مورد چهارم هست
برنامه ویزای مهاجرتی دایورسیتی كه بر اساس حكم كنگره آمریكا بنا نهاده شده است ، سالی یكبار توسط وزارت امور خارجه و تحت بند (c) 203 قانون ملیت و مهاجرت (2) به اجرا در می آید.  ادامه ی نوشته

ویزا یا روادید چیست ؟

ویزا چیست

ویزا، ویزا چیست

ویزا جیست؟

ویزا یا روادید چیست

هر ساله بیش از ۶۰ میلیون مسافر از دیگر کشور ها به کشور آمریکا سفر می کنند. برخی از این مسافران برای مدت زمان کوتاهی به قصد تجارت یا تفریح در آنجا اقامت می کنند در حالی که برخی دیگر قصد دارند در آنجا به صورت دائمی اقامت داشته باشند. سیستم ویزا برای دنبال کردن میلیون ها مسافری که به آمریکا سفر می کنند طراحی شده است همچنین به عنوان یک راه برای کسانی است که می خواهند تابعیت آمریکا را بگیرند.

ادامه ی نوشته