بایگانی

بایگانی برای دسته ی ‘شرایط مهاجرت به اتریش’

شرایط مهاجرت به اتریش

۱۲ آبان ۱۳۹۶ بدون دیدگاه

شرایط مهاجرت به اتریش

 

شرایط مهاجرت به اتریش

شرایط مهاجرت به اتریش

 

از ۲۰۱۱ برای مهاجرانی که از کشورهای غیر اتحادیه اروپا به منظور اشتغال به کار به اتریش مهاجرت می نمایند، کارت” قرمز- سفید –قرمز” صادر می شود. کشور اتریش با اجرای سیستم پذیرش مهاجر مبتنی بر ضوابط مشخص (سیستم امتیازی)، در سطح اروپا پیشتاز است. لذا برای مهاجرت به اتریش باید از جزییات سیستم مهاجرتی اتریش آگاه باشید.

بر اساس این سیستم و با اعمال معیارهای عینی (تخصص، تجربه کاری، آشنائی به زبان، سن و غیره) به روشنی مشخص می شود که مهاجرین بایستی واجد چه شرایطی باشند. یکی از مسائل مهم دیگر در این زمینه، نیازمندی به تخصص در بازار کار اتریش است. بر اساس این سیستم شفاف، علاقمندان ساکن در کشورهای ثالث، به صورت مستقیم خواهند دانست که آیا دارای شرایط لازم برای مهاجرت هستند و در صورت واجد شرایط بودن، مهاجرت تحت چه شرایطی می تواند انجام گیرد.

کارت” قرمز- سفید –قرمز” برای افراد زیر صادر می شود:

افراد دارای تخصص های ویژه در سطح عالی

مهاجران تحصیل کرده با تخصص های ویژه در سطح عالی که برای اقتصاد داخلی دارای توانایی بالقوه بسیار مهمی باشند، می توانند حتی بدون داشتن پیشنهاد کار، برای مدت شش ماه به اتریش سفر نمایند. برای متقاضیانی که در موارد “تحصیلات، تخصص و توانائی ویژه”، “تجربه کاری”، “آشنایی به زبان”، “سن” ویا “تحصیلات در اتریش” از کلِ ۱۰۰امتیاز، حداقل ۷۰ امتیاز کسب نمایند، ویزای کاریابی صادر خواهد شد. چنانچه این افراد در طول مدت اقامت شش ماهه در اتریش، موفق به یافتن شغل مناسبی شوند، کارت ” قرمز- سفید –قرمز” برایشان صادر خواهد شد.

فهرست مشاغلی که در مورد آن ها کمبود متخصص وجوددارد، هر سال برای سال بعد مشخص خواهد شد .
احراز حداقل ۵۰ امتیاز از کل ۷۵ امتیاز در بخش های “تحصیلات و تخصص”، “تجربه کاری”، “آشنایی به زبان” و “سن” ،در صورتی که در بازار کار اتریش برای شغل مورد نظر، نیروی متخصص وجود نداشته باشد.