بایگانی

بایگانی برای دسته ی ‘اقامت’

حکم مهاجرتی ترامپ قبل از اجرایی شدن متوقف شد!

حکم مهاجرتی ترامپ قبل از اجرایی شدن متوقف شد!

حکم مهاجرتی   بسیاری از مردم آمریکا اعتراض شدید خود را

از حکم غیر انسانی ترامپ اعلام کردند.
قاضی اهل سیاتل اواین حکم مهاجرتی ترامپ را متوقف کرد به این

خاطر  ترامپ و اطرافیانش تصمیم گرفتند بجای ارجاع پرونده اول به

دادگاه عالی کشور، با ویرایش حکم قدیمی و برطرف کردن مشکلات

حقوقی آن، حکم جدیدی تنظیم  کنند. مفاد این حکم جدید که پس از

حدود ۱ ماه از توقف حکم اول، منتشر شده است قرار بود که حتما به

مرحله اجرا برسد.ولی از همان روز انتشار، واکنشهای جامعه حقوقی و

قضایی درباره حکم جدید مساعد نبود، و نظرات حاکی از این بود که حکم

جدید فقط ظاهری ملایم تر دارد و در بطن، تمام تناقضات آن با قانون اساسی

آمریکا هنوز پابرجا می باشد.
در نهایت ، وقبل از فرا رسیدن موعد اجرایی شدن حکم دوم ترامپ، یک قاضی

از ایالت هاوایی آمریکا، این حکم مهاجرتی  دوم را نیز غیر قانونی خواند و آنرا بلوکه کرد!

آقای دریک واتسون، قاضی اهل هاوایی گفت:”اینکه شخصی همزمان با کل

جمعیت یک کشور  با خصومت برخورد کند، از ریشه مشکل  دارد.”
ترامپ، چند ساعت پس از شنیدن این خبر، در یک سخنرانی اعلام کرد که

از حکم اجرایی خود دفاع  خواهد کرد. در حال حاضر و تا زمانی که رای مخالف

نظر قاضی واتسون در دادگاه تجدیدنظر صادر نشده، تمام ارگانهای مهاجرتی

آمریکا، مانند اداره مهاجرت و سفارتهای آمریکا، پرونده های متقاضیان

ایرانی را مطابق قبل و بدون تاخیر بررسی خواهند کرد.

 

حکم مهاجرتی

حکم مهاجرتی

حکم مهاجرتی  اولین ویزای اقامت دائم کانادا از طریق Express Entry صادر شد

 

اولین ویزا فقط بعد از ۳ ماه از اولین روز پذیرش پرونده مهاجرت به کانادا

از طریق سیستم ورود پیشتاز، داده شد. سه درخواست کننده وجود

داشت که یکی از آنها از کشور ایرلند و دو تای دیگر از چین بودند که

در کمتر از ۳ ماه پس از تشکیل پرونده توانستند قبولی بگیرند. خانم اما

هیوز, درخواست کننده ایرلندی از طریق تخصصی فدرال اقدام کرده بودند.

دو درخواست کننده چینی با نامهای آنیتا ژنگ و فرانک ژاوو با ویزای دانشجویی

از داخل کانادا برای روش تجربه کانادایی یا

Canadian Experience Class تشکیل پرونده کرده بودند که قبول شدند. هر

سه متقاضی در شهرهای مختلف استان انتاریو کانادا شاغل بودند.

اقدام برای حق شهروندی یا اقامت دائم بلژیک

اقدام برای حق شهروندی یا اقامت دائم بلژیک

اقامت دائم  اگر ۵ سال در بلژیک اقامت داشتید و برنامه زندگی در آنجا را  برای مدت طولانی دارید،شما مجبور به گرفتن حق شهروندی یا اقامت دائم بلژیک هستید.
تفاوت شرایط اقدام این دو در کیفیت آن است هرچند هردو مزایای مشابهی دارند.
اگه  بخواهیم درباره مهاجرت و اقامت دائم بلژیک صحبت کنیم باید گفت که حق

شهروندی بلژیک دوگانه است و شما با داشتن این حق، به تمام اروپا و بریتانیا دسترسی خواهید داشت هرچند برای زندگی نمیتوانید به آنجا بروید .

اقامت اروپا

اقامت اروپا

چه کسی مینواند حق شهروندی یا اقامت دائم بلژیک را داشته باشد؟

بعد ۵ سال از اقامت مستمر در بلژیک، شهروندهای رسمی از حوزه شینگن، به اضافه

ایسلند، لیختن اشتاین، نروژ و منطقه EEA- EU و سوییس ، مطابق با اقامتی که دارند

میتوانند برای اقامت دائم بلژیک نیز اقدام کنند. افرادی که از این محدوده خارج هستند

باید برای گرفتن این حق ، حداقل ۵ سال مستمر در این کشور اقامت داشته باشند.

اگر شما اقامت یکی از کشورهای نامبرده را برای ۵ سال داشته اید و زندگی کرده اید

نیز میتوانید برای اقامت دائم بلژیک اقدام کنید. این پنج سال برای این است که شخص

از لحاظ احتماعی آنالیز شود که آیا صلاحیت داشتن اقامت دائم را دارد یا خیر. در طول

این زمان حداکثر زمانی که میشه از این محدوده خارج بود ۶ ماه است و اگر این زمان

به یک سال برسد دیگر شما برای گرفتن اقامت دائم مجاز نیستید.
اقامت دائم یا شهروندی رسمی؟
به طور معمول، اقامت دائم (شامل کارت اقامت نوع,C , E+ AND F+  B)به

شما اجازه اقامت  به صورت نامحدود ، کار یا در غیر این صورت تحت شرایط یکسان

، تمام مزایای یک شهروند داده میشود. این مزایا شامل: حق کار کردن، حق تحصیل،

مزایای رفاه شهروندی، حقوق اجتماعی، آزادی به عنوان یک شهروند.
حق شهروندی تمام این مزایارا یه شما میدهد ولی اگر یک تا دو سال از بلژیک خارج

باشید تمام این حقوق از شما گرفته میشود

اقامت اروپا

اقامت اروپا

.
چطور اقامت دائم یا حق شهروندی بلژیک را بگیریم؟

افراد عضو EU/EEA و شهروندان سوییسی بعد از پنج سال اقامت مستمر

، اقامت دائم بلژیک را به دست میاورند اگر شما میخواهید کارت هوشمند

اقامت خود را داشته باشید( کارت E+) باید به دفتر شهرداری مراجعه کنید .

این کارت برای پنج سال اعتبار دارد. اگر شما عضو این محدوده نیستید برای

داشتن این اقامت باید پرونده در دفتر شهرداری داشته بادشید. پرونده شما

برای افسر مهاجرت فدرال ارسال مسشود برای بازبینی و بازخوانی . اگر پرونده

شما مورد قبول باشد به شما کارت اقامت داده میشود که برای پنج سال اعتبار خواهد داشت.

اقامت و اقامت دائم و مهاجرت به سوئد

اقامت و اقامت دائم و مهاجرت به سوئد

اقامت دائم وقتی بحث مهاجرت به میان میاد، جذابترین موضوع انتخاب کشور

مقصد است که هرکسی بسته به شرایط و تخصص کشوری را انتخاب میکند.
توی این کشورهای سوئد جزو یکی از محبوبترین کشورها  برای اقامت دائم

مخصوصا از طرف ایرانیان است.
جمعیت سوئد حدود ۱۰ میلیون نفر است که حدود ۲ میلیون زیر ۱۸ سال

سن دارند و ۸۵ در صد
آنها شهرنشین هستند. کشور سوئد را میتوان یه کشور چندفرهنگه نامید

چون ۱۵ درصد جمعیت متولد کشورهای دیگر هستند این درحالی است که

از هر ۵ کودک، ۱ کودک یک ریشه خانوادگی در کشوری دیگر  دارد.

اقامت دائم

اقامت دائم

پایتخت سوئد، استکهلم است که بزرگترین شهر این کشور با جمعیت ۹۳۰۰۰ به

شمار میرود. شهرهای گوتنبرگ با ۵۵۰۰۰۰ نفر و مالمو با ۳۰۰۰۰۰ نفر جمعیت

در رده های دیگر قرار دارند. از شهرهای معروف سوئد میشه به آپسالا   Uppsala و لاند Lund  اشاره کرد.
زبان رسمی این کشور سوئدی است ولی اکثریت مردم توانایی صحبت به زبان انگلیسی

را دارا هستند. قابل ذکر است که حکومت سوئد، دموکراسی پارلمانی است.
مردم سوئد جزو مردم سختکوش جهان هستند ولی در کنار سخت کار کردن، آنها به طور

جدی به استراحت خود اهمیت میدهند. آنها همیشه زمانی از روز را برای نوشیدن قهوه

و چای با کلوچه و شیرینیهای مخصوص سوئدی میکنند.
مردم سوئد بیشتر دنیاگرا هستند تا مذهبی ولی میشه گفت دین اول این کشور مسیحیت

است و شما میتوانید هرجایی کلیساهای با شکوه را ببینید. بعد از آن میتوان اسلام را نام برد

که جمعیت زیادی را دربر میگیردو بعد از آن به یهودیت و بودا میتوان اشاره کرد. بزرگترین تعطیلات

سوئد شامل چشم نیمه تابستان، کریسمس و جشن بهاره میشه اشاره کرد.

اقامت دائم

اقامت دائم

موسیقی پاپ در سوئد محبوبیت زیادی دارد که از آبا Abba تا اینگمار برگر

Ingmar Bergman تا آویسی Avicii  میتوان متخصص این هنر نام برد که اشخاصی مثل مانکل

Henning ManKell و Stieg Larsson   اشاره کرد.
کشور سوئد یکی از بزرگترین کشورهای نوآور از لحاظ علمی است که اقتصاد دیجیتال آن به

رشد کیفیت زندگی کمک زیادی کرده است. هر ساله مخترعین سوئدی ، دنیا را اختراعات جدید خود شگفت زده میکنند.

۱۰ دلیل انتخاب آلمان برای مهاجرت و اقامت

۱۰ دلیل انتخاب آلمان برای مهاجرت

اقامت آلمان سومین کشور محبوب دنیا برای اقامت ، مهاجرت و زندگی است.

بیشتر از ۱۲ درصد از دانشجویان در آلمان خارجی هستن چون آلمان یک

کشور جذاب برای تحصیل به همراهن درجه بالای دانشگاهی است
با تحصیل در آلمان شانس داشتن مدرک تحصیلی از یکی از دانشگاههای

معتبر آلمان در سطح بین الملل را دارا خواهید شد که به شما برای کار

در هر جای دنیا کمک خواهد کرد

اقامت

المان بزرگترین و بهترین سیستم آموزشی را در سطح دنیا دارد که برای

هر کسی با هر شرایطی میتواند شرایط تحصیل مهیا کند که نسبت به

کشورهای دیگر، کم هزینه تر و در بعضی مقاطع رایگان است.
بیشتر مقاطع به زبان انگلیسی تدریس میشوند که این باعث میشود برای

اشخاصی که به تازگی به آلمان آمده اند ، شانس تحصیل بماند تا بتوانند

در کنار تحصیل کار هم بکنند تا اقامت موفقی داشته باشند. باین یک دلیل

خیلی عالی برای کسانی است که زبان آمانی نمیدانند یا به اندازهن کافی

مهارت ندارند.
شما در آمان تنها نیستید. هر ساله تعداد زیادی مهاجر خارجی به آلمان

اضافه میشوند که تعدادی برای تحصیل، کار یا اقامت دائم اقدام کرده اند.
هزینه های زندگی در آلمان نسبت به کشورهای دیگر بسیار کمتر است

که با سطح بالای کیفیت ارائه میشود. این هزینه های پایین شامل تحصیل

هم میشود که زمانی شما اقامت دائم را از طر یق شرکت پدیده نوین آرمان د

اشته باشید، این شرایط برای شما رایگان میشود.

اقامت

با داشتن مدرک تحصیلی خیلی سریع میتوانید وارد بازار کار در آلمان بشوید ک

ه این امر به شما برای اقامت دائم شما بیشتر کمک میکند
المان جزو کشورهای امن به شمار میرود که در این کشور میشود به پلیس اعتما

د کرد که این امر به بهتر شدن شرایط زندگی کمک خیلی زیادی میکند و باعث میشود

شما با اطمینان در هر ساعت از شبانه روز در شهر تردد کنید
شما میتوانید اقامت یک کشور چند ملیتی در قلب اروپا را داشته باشید. کشور آلمان در

قلب اروپا واقع شده که هم از نظر جغرافیایی دارای نوع مطلوب اقلیمی است و بخاطر

مرکز بودنش در اروپا، دسترسی را به کشور های دیگر راحتتر کرده است.
شما در کشوری اقامت دارید که زبانش جزو ۱۰ زبان برتر دنیاست که در حال صحبت هستند

۱۸۵ میلیون نفر در سطح دنیا به این زبان صحبت میکنند.
شما میتوانید با داشتن اقامت دائم المان به هرکشوری به سادگی سفر کنید.

اقامت

چرا اروپا و مهاجرت به کشورهای اروپایی ؟

مهاجرت به کشورهای اروپایی

مهاجرت به کشورهای اروپایی هر ساله تعداد زیادی از از کشورهای جهان سوم

برای ارتقا سطح زندگی خود تصمیم به مهاجرت به کشورهای اروپایی پیشرفته میکنند
در بین این کشورها، کشورهای اروپایی محبوبیت بیشتری نسبت به سایرین برای

ما ایرانی ها دارند. این محبوبیت بخاطر شرایط خوب از لحاظ سطح رفاه شهروندی

و کاری، امنیت اجتماعی، درآمدهای بالا برای متخصصین و به ویژه نزدیکی به ایران

وسهل والوصول بودن هستش.
کشورهای اروپایی بیشترین سهم را در بین ۳۰ کشور محبوب دنیا دارند. در بین

این کشورها کشور دانمارک رتبه اول را داراست دلایلی که این کشور را در تاپ لیست قرار داده است
صفر بودن امار جرم و جنایت.نبودن فساد اداری در دستگاه حکومتی.رشد اقتصادی

بالا.امنیت عمومی و تجاری بسیار بالا.
که تمام این دلایل باعث شده دانمارک شاد ترین کشور دنیا لقب بگیرد
کشورهای سوئد، نروژ، لوکزامبورگ، سوئیس، هلند، فنلاند، ایرلند، اتریش، آلمان،

قالب وردپرس

انگلستان، اسپانیا، بلژیک، اسلوونی، فرانسه، ایتالیا و پرتغال در رتبه های دیگر قرار دارند.

مهاجرت | اقامت

جهت تماس و مشاوره رایگان و دریافت اطلاعات بیشتر درخصوص اقامت و مهاجرت می توانید از مشخصات زیر ارتباط برقرار نمائید.

مشاوره رایگان : ۸۸۲۰۹۹۴۲۸۸۲۰۹۴۷۴ – ۸۶۰۸۲۹۳۲

مشاوره شهرستان : ۸۸۲۰۹۴۷۴

همراه : ۰۹۱۹۲۹۹۹۲۰۰

در قسمت “فرستادن دیدگاه” همین صفحه هم می توانید پیغام و سوال خود را مطرح نمائید.

آدرس دفتر تهران : خیابان نلسون ماندلا (خیابان آفریقا)، انتهای کوچه سپیدار، پلاک یک، واحد ۱۰۴

مهاجرت

زندگی در اتریش

این کشور یکی از کشورها در اروپای مرکزی میباشد و از شمال با آلمان و جمهوری چک،

از شرق با اسلوواکی و مجارستان، از جنوب با ایتالیا و اسلوونی و از غرب با سوئیس

و لیختنشتاین هم‌مرز است .پایتخت این کشور اروپایی وین می باشد .سینیزن

جغرافیا

مساحت کشور اتریش ۸۳٬۸۵۵ کیلومتر مربع تقریباً هم‌اندازه امارات است و دارای

۹ ایالت می باشد . حدود ۶۰٪ این کشور را رشته کوه‌های آلپ شرقی تشکیل

می دهند.این کشور در سال ۲۰۰۷ میلادی دارای ۸٫۳۱۵٫۰۰۰ نفر جمعیت گزارش شد.

زبان

زبان رسمی اتریش آلمانی است. ۹۸٪ مردم این کشور به این زبان صحبت می‌کنند.

در کنار آلمانی اقلیتی به زبان‌های کروات، اسلوونیای و مجارستانی صحبت می‌کنند.

اقتصاد

در سال ۲۰۱۵ اتریش در رتبه ۱۴ کشورهای ثروتمند جهان بر مبنای سرانه تولید

ناخالص داخلی، قرار داشت. تا دهه ۱۹۸۰ بسیاری از صنایع بزرگ اتریش ملی شدند.

با این حال، اخیرا خصوصی‌سازی باعث کوچک شدن حجم بخش دولتی اتریش در قیاس با دیگر اقتصادهای اروپایی شده‌است.

جنبش کارگری در اتریش از قدرت زیادی برخوردار بوده و تأثیر زیادی بر حزب‌های کارگری

می‌گذارند. گردشگری بین‌المللی مهم‌ترین بخش اقتصاد ملی اتریش است.

مهمترین شریک تجاری اتریش همواره کشور آلمان بوده است که این موضوع باعث شده

است که این کشورنسبت به تغییرات سریع در اقتصاد آلمان آسیب‌پذیر شود.

دین

مطابق با آمارهای منتشر شده در سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۳ میلادی، ۵۹٫۹ درصد از

جمعیت اتریش کاتولیک و ۳٫۵ درصد از آنها ایونجلیست هستند. این آمار نشان‌دهنده کاهش

حدوداً ۱۳ درصدی جمعیت کاتولیک‌ها و کاهش تقریباً یک درصدی جمعیت ایونجلیست‌ها

در مقایسه با آمار سال ۲۰۰۱ میلادی است. از طرف دیگر جمعیت مسلمان‌ها در اتریش از حدود ۴٫۲

درصد به حدود ۷ درصد رسیده‌است. هواداران کلیسای ارتدکس شرقی

نیز حدود ۶ درصد از جمعیت اتریش را شامل می شوند. معتقدان به مذاهبی همچون بودائیسم،

هندوئیسم و یهودیت در مجموع کمتر از نیم درصد از جامعه اتریش را تشکیل می‌دهند.

مهاجرت و اقامت

یکی از راه های اقامت در اتریش از طریق ویزای دانشجویی و تحصیلی می باشد .هزینه تحصیل د

ر این کشورسنگین نمی باشد زیرا اکثر دانشگاه های این کشور دولتی می باشند و هزینه های آن ها

از طرف دولت پرداخت می شود ولی شرایط پذیزفته شدن در این دانشگاه ها باتوجه به سختگیر بودن

این کشور کمی مشکل میباشد ولی به دلیل کیفیت بالای آموزش در این کشور و هزینه های نسبتا

مناسب تحصیلی و زندگی در این کشور ، انتخاب بسیار خوبی برای ادامه تحصیل و مهاجرت می باشد

ادامه ی نوشته

نحوه گرفتن اقامت تحصیلی چگونه است؟

گرفتن اقامت تحصیل

اقامت  مدتی است که بازار گرفتن پذیرش از دانشگاه های اروپایی و امریکا و کانادا، برای دانشجویان  

داغ شده است و متقاضیان زیادی برای داشتن ویزا و اقامتی تحصیلی تلاش زیادی میکنند ولی چیزی که

متاسفانه مورد توجه قرار نمیگیرد و توسط مشاوران تحصیلی بیان نمیشود این است که اقامت تحصیلی

به اقامت دائم ختم نمیشود هرچند باید به این مطلب هم توجه کرد که گرفتن پذیرش و ویزا از کشورهای

سطح بالای علمی خیلی مشکل است و احتمال رجکت ویزا حتی در صورت داشتن پذیرش دانشگاه زیاد

است حتی در حدی که اگر شخص مقداری آشنایی با زبان انگلیسی داشته باشد، میتواند در سایت

رسمی هر دانشگاهی ثبت نام کند.

مسئله مهم اینجاست که دانشجو در کشور خارجی حق کار محدود دارد و مالیاتی پرداخت نمیکند

. پرداخت نکردن مالیات یکی از دلایل مهم برای ندادن اقامتی دائم است کما اینکه اشخاصی بعد از ۱۰

سال زندگی و کار در کشورهای سطح بالا و اتمام تحصیلات ، نتوانسته اند اقامت دائم بگیرند.

اکثر کشورها بعد از اتمام دوره دکترا به متقاضی ویزای کاری ۶ ماهه میدهد که فرصتی برای پیدا

کردن کار است ولی باز با شرایط سختی که در نظر میگیرند تقریبا احتمال پیدا کردن کار به صفر میرسد .

دانشجو در تمام مدت تحصیل باید هزینه های بالای تحصیل و زندگی را پرداخت کند و حقوق یک

شهروند را نیز دارا نیست برای همین برای گرفتن اقامتی دائم هیچوقت سراغ دریافت ویزای تحصیلی نروید

اقامت

اقامت

بهترین راه برای گرفتن اقامت چیست

  1. بهترین  راه برای گرفتن اقامت چیست؟ این بستگی به شرایط هر شخص دارد که با توجه به مدارک تحصیلی یا شرایط مالی باید عنوان شود.
  2. از چه روشی آسان تر میشود اقامت تحصیلی گرفت؟ گرفتن اقامت تحصیلی در هر کشوری متفاوت است که با توجه به شرایط شخص و کشور مورد نظر باید گفته شود که هرکشوری با توجه به شرایط مدارک متفاوتی نیاز دارد.
  3. چطور میشه اقامت کاری گرفت؟ برای گرفتن ویزای کار باید به 4 فاکتور توجه کرد، 1) مدرک معتبر دانشگاهی که باید از یکی از دانشگاه های معتبر ایران یا دنیا باشد که با توجه به کشور مورد نظر ارزیابی شده و امتیاز داده میشود2) داشتن مدرک زبان معتبر که باز هم باید با توجه به کشور زبان همان کشور یا ایلتس 6 یا 6.5 باشد. 3)سابقه کار مرتبط با تخصص 4) سن پایین
  4. از چه روشی میتوان با کمترین هزینه و سریع اقامت گرفت؟ هر روشی زمان و هزینه های خاص خودش رو داره ولی فقط با ارائه مدارک میتوان با کمترین هزینه و زمان کم اقامت گرفت
  5. چقدر طول میکشه تا اقامت دائم ثبت شود؟ اروپا 6 ماه تا 1 سال و امریکا و کانادا حدود 1 سال
  6. چقدر زمان برای گرفتن گرین کارت طول میکشه؟ 6 ماه بعد از ورود به امریکا
  7. آیا اقامت شامل بیمه هم میشود؟ بله ، بیمه هم تعلق میگیرد
  8. آیا اقامت تحصیلی به اقامت دائم ختم میشود؟ خیر ، به این خاطر که شما مالیاتی پرداخت نمیکنید
  9. چه مدت گرفتن اقامت دائم از طریق ویزای کار امکانپذیراست؟اروپا بین 3 تا 5 سال و امریکا 5 تا 7 سال گرین کارت داده میشود و بعد از 5 سال با رعایت قوانین گرین کارت به اخذ سیتیزن شیب ختم میشود.
  10. چقدر سرمایه باید برای اقامت از طریق سرمایه گذاری داشت؟ امریکا 500000$ تا 1 میلیون $ و کشورهای اروپایی هم به طور متوسط حدود 50 هزار یورو و انگلستان 1 میلیون پوند
  11. چطور بدون پناهندگی و کمپ میشه اقامت یه کشور رو داشت که سرمایه یا تخصص خاصی رو نخواد؟ شرکت ما میتونه به شما یک راه رو پیشنهاد بده تضمینی بدون سرمایه و تخصص، بدون پناهندگی شما اقامت کشور مورد نظر رو داشته باشید.
  12. کدوم کشور برای پیشرفت بهتره؟ این یک سوال کلی هستش که فقط با توجه به شرایط شخص و تعریفش از پیشرفت میشه گفت. مسلا پیشرفت از نظر یک هنرمند با یک سرمایه دار خیلی متفاوت هستش.
  13. چقدر باید پول همراه خود داشته باشیم؟ این به روش بستگی داره که تحصیلی حداقل نفری 10 هزار یورو، کاری 33 هزار یورو است. از یک روش دیگه وجود داره که میشه بدون ساپورت مالی انجام داد
  14. میخوام پناهنده بشم ولی کمپ نرم؟ این امر با عنوان پناهندگی ممکن نیست مگر اینکه شما از عنوان دیگه ای استفاده کنید و دلیل بهتری برای گرفتن اقامت داشته باشید
  15. کدوم راه کمترین ریسک رو داره برای گرفتن اقامت؟ این بته به تواناییهای شخص داره که میتونه مراحل راه اقامت رو انجام بده یا خیر وگرنه حتی با ثبت شرکت یا سرمایه گذاری هم نمیشه اقامت گرفت

اقامت

اقامت آذربایجان
اقامت آرژانتین
اقامت آفریقای جنوبی
اقامت آفریقای مرکزی
اقامت آلبانی
اقامت آلمان
اقامت آنتیگوا و باربودا
اقامت آندورا
اقامت آنگولا
اقامت اتریش
اقامت اتیوپی
اقامت اردن
اقامت ارمنستان
اقامت اریتره
اقامت ازبکستان
اقامت اسپانیا
اقامت استرالیا
اقامت استونی
اقامت اسلوواکی
اقامت اسلوونی
اقامت افغانستان
اقامت اکوادور
اقامت الجزایر
اقامت السالوادور
اقامت امارات متحده عربی
اقامت امریکا
اقامت اندونزی
اقامت انگلستان
اقامت اوروگوئه
اقامت اوکراین
اقامت اوگاندا
اقامت ایتالیا
اقامت ایران
اقامت ایرلند
اقامت پاپوا گینه نو
اقامت پاراگوئه
اقامت پاکستان
اقامت پاناما
اقامت پرتغال
اقامت پرو
اقامت تاجیکستان
اقامت تانزانیا
اقامت تلیلند
اقامت ترکمنستان
اقامت ترکیه
اقامت ترینیداد و توباگو
اقامت توگو
اقامت تونس‌‌
اقامت تونگا
اقامت تووالو
اقامت جامائیکا
اقامت جیبوتی
اقامت چاد
اقامت چک
اقامت چین
اقامت چین تایپه
اقامت دانمارک
اقامت دومنیکا
اقامت دومنیکن
اقامت روآندا
اقامت روسیه
اقامت رومانی
اقامت زئیر
اقامت زامبیا
اقامت زلاند نو
اقامت زیمباوه
اقامت ژاپن
اقامت سائوتومه و پرنسیپ
اقامت ساحل عاج
اقامت ساموای غربی
اقامت سان مارینو
اقامت سریلانکا
اقامت سلیمان
اقامت سنت کریستوفر و نویس
اقامت سنت لوسیا
اقامت سنت وینست و گرنادین
اقامت سنگاپور
اقامت سنگال
اقامت سوازیلند
اقامت سوئد
اقامت سودان
اقامت سورینام
اقامت سوریه
اقامت سومالی
اقامت سوئیس
اقامت سیرالئون
اقامت سیشل
اقامت شیلی
اقامت صربستان و مونته نگرو
اقامت عراق
اقامت عربستان سعودی
اقامت عمان
اقامت غنا
اقامت فرانسه
اقامت فنلاند
اقامت فیجی
اقامت فیلیپین
اقامت قبرس
اقامت قرقیزستان
اقامت قزاقستان
اقامت قطر
اقامت کامبوج
اقامت کامرون
اقامت کانادا
اقامت کرواسی
اقامت کره جنوبی
اقامت کره شمالی
اقامت کاستاریکا
اقامت کلمبیا
اقامت کنگو
اقامت کنیا
اقامت کوبا
اقامت کوت دیووار
اقامت کومور
اقامت کویت
اقامت کیپ ورد
اقامت کیریباس
اقامت گابون
اقامت گامبیا
اقامت گرانادا
اقامت گرجستان
اقامت گواتمالا
اقامت گویان
اقامت گینه
اقامت گینه استوائی
اقامت گینه بیسائو
اقامت للائوس
اقامت لاتوی
اقامت لبنان
اقامت لسوتو
اقامت ایسلند

آیامجارستان مرزهای خودرابه روی پناهجویان میبندد؟

 آیامجارستان مرزهای خودرابه روی پناهجویان میبندد؟

آیامجارستان مرزهای خودرابه روی پناهجویان میبندد؟

 

دولت مجارستان می‌گوید ۱۰ هزار پلیس و سرباز برای بستن مرز خود با صربستان اعزام کرده است. کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان می‌گوید نگران بازگرداندن اجباری افرادی است که به طور غیر قانونی از صربستان وارد مجارستان شده‌اند.  آیا مجارستان مرزهای خودرابه روی پناهجویان میبندد؟ در ادامه درباره مهاجرت به مجارستان نیز خواهید خواند. ادامه ی نوشته