بایگانی

بایگانی برای دسته ی ‘اقامت’

راههای مهاجرت به دانمارک و اخذ اقامت دانمارک

پایتخت دانمارک کپنهاگ است.
جمعیت این کشور ۵/۵میلیون نفر و زبان رسمی آن دانمارکی است.
واحد پول این کشور کرون است.
در سال ١٩٧٣ به اتحادیه اروپا پیوست.٨٠/۴درصد مردم دانمارک مسیحی لوتوی هستند.دانمارک یکی از شادترین کشور های دنیا است و دارای یکی از معتبر ترین پاسپورت های دنیا میباشد.
اداره مهاجرت دانمارک اقدام به اخذ مهاجر از طریق نیروی کار ماهر نموده است.این سیستم از انواع سیستم های امتیازی میباشد،در این روش امتیاز های شما در یک سیستم امتیاز بندی که از طرف دولت دانمارک معرفی شده محاسبه میشود،در صورتی که ١٠٠امتیاز کسب نمایید امکان اخذ ویزا برایتان وجود خواهد داشت .فرد دارنده گیرین کارت مجاز به کار کردن تا سقف دوسال میباشد،قبل از پایان ویزا میتواند برای تمدید ٣سال دیگر را اقدام کند،باید در سال اول مبلغ در آمد مشخصی در دانمارک داشته باشید در مرحله بعد از آن میتوانید ٣سال دیگر ویزا را تمدید کنید سپس برای سیتیزن شیپ اقدام نمایید و پاسپورت دانمارکی دریافت کنید.
یکی از راههای گرفتن اقامت دانمارک اقدام برای ثبت شرکت در دانمارک می باشد.
اگر اقامت دانمارک را از طریق ثبت شرکت یا اقامت اروپا را از راه ثبت شرکت داشته باشید دیگر نیازی به گرفتن ویزای شنگن برای سفر به کشور های اروپایی نخواهید داشت و میتوانید از این طریق به اروپا مهاجرت کنید.
افرادی که تمایل دارند میتوانند از طریق ثبت شرکت در کشور دانمارک اقامت دانمارک را بگیرند.
زمانی که برای اخذ اقامت از راه ثبت شرکت در کشور دانمارک طول میکشد ٨ماه میباشد. بر اساس قوانین دانمارک در صورتی که ۵سال در دانمارک اقامت قانونی داشته باشید میتوانید اقامت دائم دانمارک (اقامت دائم اروپا)را درخواست کنید .
میتوانید پس از گرفتن اقامت دائم دانمارک برای اخذ پاسپورت دانمارکی (شهروندی دانمارک-شهروندی اروپا)اقدام کنید.
تمام مراحل ثبت شرکت در دانمارک ،اخذ اقامت دانمارک،اخذ اقامت دائم دانمارک ،اخذ ویزای کار دانمارک،ویزای شنگن دانمارک،از طریق دانمارک تحت نظر وکیل رسمی در کشور دانمارک انجام می شود.
مزایای اخذ اقامت دانمارک (اقامت اروپا -اقامت شنگن)

بدون اینکه ویزا دریافت کنید میتوانید به کشور های اروپایی عضو شنگن سفر کنید.
اگر روش خرید ملک را انتخاب کنید هیچ اجباری در خرید ملک ندارید.
محدودیت سنی برای اخذ اقامت ندارید.
به راحتی میتوانید در بانکهای اروپایی حساب باز کنید.
از مزایای تحصیلات رایگان در سطح اروپا بهرمند میشوید
در عرض چند سال میتوانید پاسپورت دوم بگیرید.

دسته هااقامت, دانمارك برچسب ها:

اقامت در سوییس

سوییس یکی از ثروتمند ترین،مرفه ترین و پیشرفته ترین کشورهای جهان است به همین دلیل مهاجرین زیادی را سالانه پذیرا می باشد.
هزینه زندگی در کشور سوییس از قبیل خوراک،پوشاک وهتل بالاترین نرخ را در سطح اروپا را دارا می باشد.
دولت سوییس عضو اتحادیه اروپا و قرارداد شینگن نیست و باید برای آن روادید جداگانه اخذ کرد.
دولت سوییس هیچ گونه روادید توریستی برای اتباع ایرانی صادر نمی کند و باید از پیچیدگی خاصی برخوردار می باشد.
اصولا مهاجرت به سوییس برای اتباع غیراز اتحادیه اروپا از پیچیدگی های خاصی برخوردار می باشد.
محاجرت از طریق سرمایه گذاری:باید ابتدا یک شرکت حقوقی در کشور سوییس ثبت کنید و سپس یک فعالیت اقتصادی را راه اندازی کنید و برای حداقل ۱۰ نفر شغل ایجاد کنید.مبلغ سرمایه گذاری چندان مورد توجه
نمی باشد اما حقوق یک کارگرعادی در ماه۳۵۰۰فرانک می باشد. پس از گذشت یکسال اگر فعالیت اقتصادی
قابل قبولی داشته باشید می توانید برای اقامت اقدام کنید.
مهاجرت از طریق بازنشستگی: اگر بالای ۵۵سال سن دارید میتوانید تحت شرایط خاص برای اقانت خانواده
و فرزندان زیر ۱۸سال خود اقدام کنید.مثلا باید شما در گذشته چندین بار به سوییس سفر کرده باشید یعنی سوییس یکی از مقاصد اصلی تفریحی شما بوده باشد. یا اینکه دارای سابقه ی بازرگانی با سوییس باشید. یا اینکه خود یا یکی از فرزندانتان در سوییس تحصیل کرده باشید.
مهاجرت ازطریق تخصص: شما باید از یک تخصص حرفه ای در سطح بالا برخوردار باشید و یک شرکت
سوییسی نیز مایل به استخدام شما باشد.

دسته هااقامت, سوییس برچسب ها:

شرایط گرفتن اقامت آلمان

کشور آلمان از نظر صنعتی و اقتصادی در اروپا جایگاه ویژه ای دارد.
نظام سیاسی این کشور فدرال دموکراتیک پارلمانی بوده و ١۶ایالت است.
این ایالتها در بعضی موارد می توانند به صورت مستقل عمل کنند.به همین علت هر ایالت قوانین تحصیلی و شغلی مختص خود را دارد.
بعضی از این ایالت ها در آن تحصیل رایگان بوده و در برخی شامل هزینه هایی می باشد.
برای گرفتن اقامت آلمان مانند دیگر کشور های اروپایی از ٢طریق میشود اقدام کرد؛
١-موقت. ٢دائم
شرایط گرفتن اقامت از هر ٢طریق متفاوت است.
موقت؛اقامت آلمان از نوع موقت شامل؛اقامت تحصیلی،آموزش های حرفه ای و شغلی و پژوهش و تحقیق میباشد.
زمانی که برای گرفتن این اقامت طول میکشد حد اکثر یک سال است.در صورتی که به زمان بیشتری نیاز باشد مانند تحصیل،باید هر سال ویزا تمدید گردد.
اقامت دائم آلمان؛افرادی می توانند این اقامت را بگیرند که ۵سال کامل دارای اقامت دائم بوده اند.هزینه زندگی خود را هم از طریق کار تأمین کرده اند و تا اندازه ای مسلط به زبان آلمانی هستند.
از اقامتهایی که می توان منجر به اقامت دائم شود ؛اقامت های سرمایه گذاری ،ازدواج ،بلوکارت… می توان اشاره کرد.
موضوع قابل توجه این است که این نوع ویزاها در اصل موقت میباشند ولی در نهایت تبدیل به اقامت دائم میگردد.
اقامت از طریق ازدواج؛
نوع دیگری از شرایط مهاجرت به آلمان می باشد،اگر شما با فردی که اقامت آلمان دارد ازدواج کنید به شما هم اقامت آلمان داده می شود .
اگر ۵سال از ازدواج شما گذشته باشد به شما تابعیت آلمان داده می شود.
اقامت از نوع ازدواج هیچ ربطی به جنسیت ندارد،از مزایای این نوع اقامت می توان به این اشاره کرد که شما اجازه کار تمام وقت خواهید داشت.
نکته مهم این است که برای ازدواج با کسی که تابعیت آلمان را دارد حتما باید درخواست تابعیت بدهید اما زمانی که زمان مورد نظر نگذرد به شما تابعیت داده نخواهد شد ،اما برای ازدواج باید درخواست تابعیت کرد.

دسته هااقامت, اقامت آلمان برچسب ها:

راههای گرفتن اقامت سوئد

کشور سوئد جزء کشورهای پیشرفته ی اروپا است
و رشد اقتصادی بالایی دارد
یکی از راههای مهاجرت به سوئد از طریق تحصیل به سوئد می باشد.
کشور سوئد بهترین دانشگاهها را در سطح اروپا دارا می باشد.
شما اگر بخواهید اقامت کشور سوئد را داشته باشید می توانید با ورود به یکی از دانشگاههای سوئد و تحصیل در آن اقدام کنید.
باید توجه داشته باشید اگر از طریق تحصیل بخواهید اقامت این کشور را بگیرید باید هزینه سنگینی بابت تحصیل در این کشور متحمل شوید.
تقریبا سالی حدود١٠تا١٣هزار دلار هزینه تحصیل آن میبا شد.
در مقطع لیسانس در دانشگاههای دولتی این کشور تدریس معمولا به زبان سوئدی می باشد
بنابر این برای گرفتن اقامت از طریق تحصیل در مقطع کارشناسی در این کشور باید به زبان سوئدی مسلط باشید.
در مقطع لیسانس گذراندن ١٨٠واحد تحصیلی موفق به دریافت مدرک تحصیلی میشود.
هزینه دانشگاههای سوئد در هر سال٨٠هزار تا ١۶٠کرون می باشد و بستگی به رشته و دانشگاه انتخابی میباشد.
در مقطع کارشناسی ارشد در این کشور ٢سال١۶٠واحد تحصیلی میباشد
در کشور سوئد این امکان وجود دارد کسی که برای گرفتن اقامت از راه تحصیل اقدام میکند زمانی که ویزا میگیرد میتواند برای همراهان خود برای گرفتن ویزا اقدام کند،مفهوم همراه شامل همسر و فرزندان میباشد.

دسته هااقامت برچسب ها:

حکم مهاجرتی ترامپ قبل از اجرایی شدن متوقف شد!

حکم مهاجرتی ترامپ قبل از اجرایی شدن متوقف شد!

حکم مهاجرتی   بسیاری از مردم آمریکا اعتراض شدید خود را

از حکم غیر انسانی ترامپ اعلام کردند.
قاضی اهل سیاتل اواین حکم مهاجرتی ترامپ را متوقف کرد به این

خاطر  ترامپ و اطرافیانش تصمیم گرفتند بجای ارجاع پرونده اول به

دادگاه عالی کشور، با ویرایش حکم قدیمی و برطرف کردن مشکلات

حقوقی آن، حکم جدیدی تنظیم  کنند. مفاد این حکم جدید که پس از

حدود ۱ ماه از توقف حکم اول، منتشر شده است قرار بود که حتما به

مرحله اجرا برسد.ولی از همان روز انتشار، واکنشهای جامعه حقوقی و

قضایی درباره حکم جدید مساعد نبود، و نظرات حاکی از این بود که حکم

جدید فقط ظاهری ملایم تر دارد و در بطن، تمام تناقضات آن با قانون اساسی

آمریکا هنوز پابرجا می باشد.
در نهایت ، وقبل از فرا رسیدن موعد اجرایی شدن حکم دوم ترامپ، یک قاضی

از ایالت هاوایی آمریکا، این حکم مهاجرتی  دوم را نیز غیر قانونی خواند و آنرا بلوکه کرد!

آقای دریک واتسون، قاضی اهل هاوایی گفت:”اینکه شخصی همزمان با کل

جمعیت یک کشور  با خصومت برخورد کند، از ریشه مشکل  دارد.”
ترامپ، چند ساعت پس از شنیدن این خبر، در یک سخنرانی اعلام کرد که

از حکم اجرایی خود دفاع  خواهد کرد. در حال حاضر و تا زمانی که رای مخالف

نظر قاضی واتسون در دادگاه تجدیدنظر صادر نشده، تمام ارگانهای مهاجرتی

آمریکا، مانند اداره مهاجرت و سفارتهای آمریکا، پرونده های متقاضیان

ایرانی را مطابق قبل و بدون تاخیر بررسی خواهند کرد.

 

حکم مهاجرتی

حکم مهاجرتی

حکم مهاجرتی  اولین ویزای اقامت دائم کانادا از طریق Express Entry صادر شد

 

اولین ویزا فقط بعد از ۳ ماه از اولین روز پذیرش پرونده مهاجرت به کانادا

از طریق سیستم ورود پیشتاز، داده شد. سه درخواست کننده وجود

داشت که یکی از آنها از کشور ایرلند و دو تای دیگر از چین بودند که

در کمتر از ۳ ماه پس از تشکیل پرونده توانستند قبولی بگیرند. خانم اما

هیوز, درخواست کننده ایرلندی از طریق تخصصی فدرال اقدام کرده بودند.

دو درخواست کننده چینی با نامهای آنیتا ژنگ و فرانک ژاوو با ویزای دانشجویی

از داخل کانادا برای روش تجربه کانادایی یا

Canadian Experience Class تشکیل پرونده کرده بودند که قبول شدند. هر

سه متقاضی در شهرهای مختلف استان انتاریو کانادا شاغل بودند.

اقدام برای حق شهروندی یا اقامت دائم بلژیک

اقدام برای حق شهروندی یا اقامت دائم بلژیک

اقامت دائم  اگر ۵ سال در بلژیک اقامت داشتید و برنامه زندگی در آنجا را  برای مدت طولانی دارید،شما مجبور به گرفتن حق شهروندی یا اقامت دائم بلژیک هستید.
تفاوت شرایط اقدام این دو در کیفیت آن است هرچند هردو مزایای مشابهی دارند.
اگه  بخواهیم درباره مهاجرت و اقامت دائم بلژیک صحبت کنیم باید گفت که حق

شهروندی بلژیک دوگانه است و شما با داشتن این حق، به تمام اروپا و بریتانیا دسترسی خواهید داشت هرچند برای زندگی نمیتوانید به آنجا بروید .

اقامت اروپا

اقامت اروپا

چه کسی مینواند حق شهروندی یا اقامت دائم بلژیک را داشته باشد؟

بعد ۵ سال از اقامت مستمر در بلژیک، شهروندهای رسمی از حوزه شینگن، به اضافه

ایسلند، لیختن اشتاین، نروژ و منطقه EEA- EU و سوییس ، مطابق با اقامتی که دارند

میتوانند برای اقامت دائم بلژیک نیز اقدام کنند. افرادی که از این محدوده خارج هستند

باید برای گرفتن این حق ، حداقل ۵ سال مستمر در این کشور اقامت داشته باشند.

اگر شما اقامت یکی از کشورهای نامبرده را برای ۵ سال داشته اید و زندگی کرده اید

نیز میتوانید برای اقامت دائم بلژیک اقدام کنید. این پنج سال برای این است که شخص

از لحاظ احتماعی آنالیز شود که آیا صلاحیت داشتن اقامت دائم را دارد یا خیر. در طول

این زمان حداکثر زمانی که میشه از این محدوده خارج بود ۶ ماه است و اگر این زمان

به یک سال برسد دیگر شما برای گرفتن اقامت دائم مجاز نیستید.
اقامت دائم یا شهروندی رسمی؟
به طور معمول، اقامت دائم (شامل کارت اقامت نوع,C , E+ AND F+  B)به

شما اجازه اقامت  به صورت نامحدود ، کار یا در غیر این صورت تحت شرایط یکسان

، تمام مزایای یک شهروند داده میشود. این مزایا شامل: حق کار کردن، حق تحصیل،

مزایای رفاه شهروندی، حقوق اجتماعی، آزادی به عنوان یک شهروند.
حق شهروندی تمام این مزایارا یه شما میدهد ولی اگر یک تا دو سال از بلژیک خارج

باشید تمام این حقوق از شما گرفته میشود

اقامت اروپا

اقامت اروپا

.
چطور اقامت دائم یا حق شهروندی بلژیک را بگیریم؟

افراد عضو EU/EEA و شهروندان سوییسی بعد از پنج سال اقامت مستمر

، اقامت دائم بلژیک را به دست میاورند اگر شما میخواهید کارت هوشمند

اقامت خود را داشته باشید( کارت E+) باید به دفتر شهرداری مراجعه کنید .

این کارت برای پنج سال اعتبار دارد. اگر شما عضو این محدوده نیستید برای

داشتن این اقامت باید پرونده در دفتر شهرداری داشته بادشید. پرونده شما

برای افسر مهاجرت فدرال ارسال مسشود برای بازبینی و بازخوانی . اگر پرونده

شما مورد قبول باشد به شما کارت اقامت داده میشود که برای پنج سال اعتبار خواهد داشت.

اقامت و اقامت دائم و مهاجرت به سوئد

اقامت و اقامت دائم و مهاجرت به سوئد

اقامت دائم وقتی بحث مهاجرت به میان میاد، جذابترین موضوع انتخاب کشور

مقصد است که هرکسی بسته به شرایط و تخصص کشوری را انتخاب میکند.
توی این کشورهای سوئد جزو یکی از محبوبترین کشورها  برای اقامت دائم

مخصوصا از طرف ایرانیان است.
جمعیت سوئد حدود ۱۰ میلیون نفر است که حدود ۲ میلیون زیر ۱۸ سال

سن دارند و ۸۵ در صد
آنها شهرنشین هستند. کشور سوئد را میتوان یه کشور چندفرهنگه نامید

چون ۱۵ درصد جمعیت متولد کشورهای دیگر هستند این درحالی است که

از هر ۵ کودک، ۱ کودک یک ریشه خانوادگی در کشوری دیگر  دارد.

اقامت دائم

اقامت دائم

پایتخت سوئد، استکهلم است که بزرگترین شهر این کشور با جمعیت ۹۳۰۰۰ به

شمار میرود. شهرهای گوتنبرگ با ۵۵۰۰۰۰ نفر و مالمو با ۳۰۰۰۰۰ نفر جمعیت

در رده های دیگر قرار دارند. از شهرهای معروف سوئد میشه به آپسالا   Uppsala و لاند Lund  اشاره کرد.
زبان رسمی این کشور سوئدی است ولی اکثریت مردم توانایی صحبت به زبان انگلیسی

را دارا هستند. قابل ذکر است که حکومت سوئد، دموکراسی پارلمانی است.
مردم سوئد جزو مردم سختکوش جهان هستند ولی در کنار سخت کار کردن، آنها به طور

جدی به استراحت خود اهمیت میدهند. آنها همیشه زمانی از روز را برای نوشیدن قهوه

و چای با کلوچه و شیرینیهای مخصوص سوئدی میکنند.
مردم سوئد بیشتر دنیاگرا هستند تا مذهبی ولی میشه گفت دین اول این کشور مسیحیت

است و شما میتوانید هرجایی کلیساهای با شکوه را ببینید. بعد از آن میتوان اسلام را نام برد

که جمعیت زیادی را دربر میگیردو بعد از آن به یهودیت و بودا میتوان اشاره کرد. بزرگترین تعطیلات

سوئد شامل چشم نیمه تابستان، کریسمس و جشن بهاره میشه اشاره کرد.

اقامت دائم

اقامت دائم

موسیقی پاپ در سوئد محبوبیت زیادی دارد که از آبا Abba تا اینگمار برگر

Ingmar Bergman تا آویسی Avicii  میتوان متخصص این هنر نام برد که اشخاصی مثل مانکل

Henning ManKell و Stieg Larsson   اشاره کرد.
کشور سوئد یکی از بزرگترین کشورهای نوآور از لحاظ علمی است که اقتصاد دیجیتال آن به

رشد کیفیت زندگی کمک زیادی کرده است. هر ساله مخترعین سوئدی ، دنیا را اختراعات جدید خود شگفت زده میکنند.

۱۰ دلیل انتخاب آلمان برای مهاجرت و اقامت

۱۰ دلیل انتخاب آلمان برای مهاجرت

اقامت آلمان سومین کشور محبوب دنیا برای اقامت ، مهاجرت و زندگی است.

بیشتر از ۱۲ درصد از دانشجویان در آلمان خارجی هستن چون آلمان یک

کشور جذاب برای تحصیل به همراهن درجه بالای دانشگاهی است
با تحصیل در آلمان شانس داشتن مدرک تحصیلی از یکی از دانشگاههای

معتبر آلمان در سطح بین الملل را دارا خواهید شد که به شما برای کار

در هر جای دنیا کمک خواهد کرد

اقامت

المان بزرگترین و بهترین سیستم آموزشی را در سطح دنیا دارد که برای

هر کسی با هر شرایطی میتواند شرایط تحصیل مهیا کند که نسبت به

کشورهای دیگر، کم هزینه تر و در بعضی مقاطع رایگان است.
بیشتر مقاطع به زبان انگلیسی تدریس میشوند که این باعث میشود برای

اشخاصی که به تازگی به آلمان آمده اند ، شانس تحصیل بماند تا بتوانند

در کنار تحصیل کار هم بکنند تا اقامت موفقی داشته باشند. باین یک دلیل

خیلی عالی برای کسانی است که زبان آمانی نمیدانند یا به اندازهن کافی

مهارت ندارند.
شما در آمان تنها نیستید. هر ساله تعداد زیادی مهاجر خارجی به آلمان

اضافه میشوند که تعدادی برای تحصیل، کار یا اقامت دائم اقدام کرده اند.
هزینه های زندگی در آلمان نسبت به کشورهای دیگر بسیار کمتر است

که با سطح بالای کیفیت ارائه میشود. این هزینه های پایین شامل تحصیل

هم میشود که زمانی شما اقامت دائم را از طر یق شرکت پدیده نوین آرمان د

اشته باشید، این شرایط برای شما رایگان میشود.

اقامت

با داشتن مدرک تحصیلی خیلی سریع میتوانید وارد بازار کار در آلمان بشوید ک

ه این امر به شما برای اقامت دائم شما بیشتر کمک میکند
المان جزو کشورهای امن به شمار میرود که در این کشور میشود به پلیس اعتما

د کرد که این امر به بهتر شدن شرایط زندگی کمک خیلی زیادی میکند و باعث میشود

شما با اطمینان در هر ساعت از شبانه روز در شهر تردد کنید
شما میتوانید اقامت یک کشور چند ملیتی در قلب اروپا را داشته باشید. کشور آلمان در

قلب اروپا واقع شده که هم از نظر جغرافیایی دارای نوع مطلوب اقلیمی است و بخاطر

مرکز بودنش در اروپا، دسترسی را به کشور های دیگر راحتتر کرده است.
شما در کشوری اقامت دارید که زبانش جزو ۱۰ زبان برتر دنیاست که در حال صحبت هستند

۱۸۵ میلیون نفر در سطح دنیا به این زبان صحبت میکنند.
شما میتوانید با داشتن اقامت دائم المان به هرکشوری به سادگی سفر کنید.

اقامت

چرا اروپا و مهاجرت به کشورهای اروپایی ؟

مهاجرت به کشورهای اروپایی

مهاجرت به کشورهای اروپایی هر ساله تعداد زیادی از از کشورهای جهان سوم

برای ارتقا سطح زندگی خود تصمیم به مهاجرت به کشورهای اروپایی پیشرفته میکنند
در بین این کشورها، کشورهای اروپایی محبوبیت بیشتری نسبت به سایرین برای

ما ایرانی ها دارند. این محبوبیت بخاطر شرایط خوب از لحاظ سطح رفاه شهروندی

و کاری، امنیت اجتماعی، درآمدهای بالا برای متخصصین و به ویژه نزدیکی به ایران

وسهل والوصول بودن هستش.
کشورهای اروپایی بیشترین سهم را در بین ۳۰ کشور محبوب دنیا دارند. در بین

این کشورها کشور دانمارک رتبه اول را داراست دلایلی که این کشور را در تاپ لیست قرار داده است
صفر بودن امار جرم و جنایت.نبودن فساد اداری در دستگاه حکومتی.رشد اقتصادی

بالا.امنیت عمومی و تجاری بسیار بالا.
که تمام این دلایل باعث شده دانمارک شاد ترین کشور دنیا لقب بگیرد
کشورهای سوئد، نروژ، لوکزامبورگ، سوئیس، هلند، فنلاند، ایرلند، اتریش، آلمان،

قالب وردپرس

انگلستان، اسپانیا، بلژیک، اسلوونی، فرانسه، ایتالیا و پرتغال در رتبه های دیگر قرار دارند.

مهاجرت | اقامت

جهت تماس و مشاوره رایگان و دریافت اطلاعات بیشتر درخصوص اقامت و مهاجرت می توانید از مشخصات زیر ارتباط برقرار نمائید.

مشاوره رایگان : ۸۸۲۰۹۹۴۲۸۸۲۰۹۴۷۴ – ۸۶۰۸۲۹۳۲

مشاوره شهرستان : ۸۸۲۰۹۴۷۴

همراه : ۰۹۱۹۲۹۹۹۲۰۰

در قسمت “فرستادن دیدگاه” همین صفحه هم می توانید پیغام و سوال خود را مطرح نمائید.

آدرس دفتر تهران : خیابان نلسون ماندلا (خیابان آفریقا)، انتهای کوچه سپیدار، پلاک یک، واحد ۱۰۴

مهاجرت

زندگی در اتریش

این کشور یکی از کشورها در اروپای مرکزی میباشد و از شمال با آلمان و جمهوری چک،

از شرق با اسلوواکی و مجارستان، از جنوب با ایتالیا و اسلوونی و از غرب با سوئیس

و لیختنشتاین هم‌مرز است .پایتخت این کشور اروپایی وین می باشد .سینیزن

جغرافیا

مساحت کشور اتریش ۸۳٬۸۵۵ کیلومتر مربع تقریباً هم‌اندازه امارات است و دارای

۹ ایالت می باشد . حدود ۶۰٪ این کشور را رشته کوه‌های آلپ شرقی تشکیل

می دهند.این کشور در سال ۲۰۰۷ میلادی دارای ۸٫۳۱۵٫۰۰۰ نفر جمعیت گزارش شد.

زبان

زبان رسمی اتریش آلمانی است. ۹۸٪ مردم این کشور به این زبان صحبت می‌کنند.

در کنار آلمانی اقلیتی به زبان‌های کروات، اسلوونیای و مجارستانی صحبت می‌کنند.

اقتصاد

در سال ۲۰۱۵ اتریش در رتبه ۱۴ کشورهای ثروتمند جهان بر مبنای سرانه تولید

ناخالص داخلی، قرار داشت. تا دهه ۱۹۸۰ بسیاری از صنایع بزرگ اتریش ملی شدند.

با این حال، اخیرا خصوصی‌سازی باعث کوچک شدن حجم بخش دولتی اتریش در قیاس با دیگر اقتصادهای اروپایی شده‌است.

جنبش کارگری در اتریش از قدرت زیادی برخوردار بوده و تأثیر زیادی بر حزب‌های کارگری

می‌گذارند. گردشگری بین‌المللی مهم‌ترین بخش اقتصاد ملی اتریش است.

مهمترین شریک تجاری اتریش همواره کشور آلمان بوده است که این موضوع باعث شده

است که این کشورنسبت به تغییرات سریع در اقتصاد آلمان آسیب‌پذیر شود.

دین

مطابق با آمارهای منتشر شده در سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۳ میلادی، ۵۹٫۹ درصد از

جمعیت اتریش کاتولیک و ۳٫۵ درصد از آنها ایونجلیست هستند. این آمار نشان‌دهنده کاهش

حدوداً ۱۳ درصدی جمعیت کاتولیک‌ها و کاهش تقریباً یک درصدی جمعیت ایونجلیست‌ها

در مقایسه با آمار سال ۲۰۰۱ میلادی است. از طرف دیگر جمعیت مسلمان‌ها در اتریش از حدود ۴٫۲

درصد به حدود ۷ درصد رسیده‌است. هواداران کلیسای ارتدکس شرقی

نیز حدود ۶ درصد از جمعیت اتریش را شامل می شوند. معتقدان به مذاهبی همچون بودائیسم،

هندوئیسم و یهودیت در مجموع کمتر از نیم درصد از جامعه اتریش را تشکیل می‌دهند.

مهاجرت و اقامت

یکی از راه های اقامت در اتریش از طریق ویزای دانشجویی و تحصیلی می باشد .هزینه تحصیل د

ر این کشورسنگین نمی باشد زیرا اکثر دانشگاه های این کشور دولتی می باشند و هزینه های آن ها

از طرف دولت پرداخت می شود ولی شرایط پذیزفته شدن در این دانشگاه ها باتوجه به سختگیر بودن

این کشور کمی مشکل میباشد ولی به دلیل کیفیت بالای آموزش در این کشور و هزینه های نسبتا

مناسب تحصیلی و زندگی در این کشور ، انتخاب بسیار خوبی برای ادامه تحصیل و مهاجرت می باشد

ادامه ی نوشته