خانه > مهاجرت, مهاجرت به آمریکا, مهاجرسرا > مهاجرت به آمریکا از طریق کار یا همان EB3

مهاجرت به آمریکا از طریق کار یا همان EB3

مهاجرت به آمریکا از طریق کار یا همان EB3Reviewed by مدیر وب سایت on Dec 29Rating:

مهاجرت به آمریکا از روش کار یا همان EB3

 

مهاجرت به آمریکا از طریق کار یا همان EB3

مهاجرت به آمریکا از طریق کار یا همان EB3

روش مهاجرت به آمریکا- از طریق کار یا همان EB3 یکی از روش های قانونی و ساده ترین روش اخذ گرین کارت و مهاجرت به آمریکا می باشد. شما می توانید با اقدام از روش EB3 اقامت دایم آمریکا را برای همه اعضای خانوادتان (همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال) کسب نمایید.

مهمترین شرط برای واجد شرایط بودن و اقدام از روش EB3 داشتن پیشنهاد کار از یک کارفرمای آمریکایی است که این پیشنهاد کار باید به تایید وزارت کار و اداره مهاجرت آمریکا رسیده باشد. شرکت بانیان سعادت با همکاری یکی از بزرکترین دفاتر بین المللی حقوقی در امریکا توانسته است پیشنهاد کار و تاییدیه شغل‌هایی که با کمبود نیروی کار در امریکا مواجه هستند و نیاز به تخصص ندارند را از پیش کسب کرده و در اختیار متقاضیان این روش قرار دهد.

از دیگر شرایطی که متقاضی روش EB3 باید دارا باشد به شرح زیر است:

  1.   سلامت جسمانی متقاضی
  2. عدم داشتن سوء پیشینه

پس از قبولی پرونده مهاجرت به آمریکا از طریق EB3، برای متقاضی اصلی و تمام اعضای خانواده (همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال) ویزای اقامت دائم آمریکا صادر خواهد شد و پس از ورود به آمریکا به تمام اعضای خانواده گرین کارت آمریکا اعطاء میشود. طول پروسه بررسی پرونده های EB3 در حال حاضر برای افراد ساکن ایران بین ۱۸ ماه تا ۲۴ ماه می باشد.

از دیگر ویژگی های این روش می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • بدون شرط سنی
  • عدم نیاز به مدرک زبان
  • عدم نیاز به مدرک تحصیلی
  • عدم نیاز به سابقه کار و سرمایه
  • داشتن شغل در بدو ورود به آمریکا
  • اخذ اقامت آمریکا در زمانی نسبتا کوتاه

 

مراحل بررسی پرونده های EB3 به شرح زیر می باشد:

  • ارسال پرنده به وزارت کار آمریکا
  • دریافت فایل نامبر EB3 از وزارت کار
  • دریافت Labor Certificate یا همان اجازه نامه کاری
  • ارسال مدارک به وزارت خارجه امریکا
  • دریافت زمان مصاحبه سفارت
  1. Avatar of مدیر وب سایت
    ميثم
    ۲۸ بهمن ۱۳۹۴ در ۰۴:۰۴ | #1

    كسي كه هيچ راهي نداره،شما واسش راهي داريد..؟

    • Avatar of مدیر وب سایت
      مدیر وب سایت
      ۱۷ مهر ۱۳۹۵ در ۱۱:۴۲ | #2

      برای اقامت چه کشوری؟

  2. Avatar of مدیر وب سایت
    شهرام
    ۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۱۲:۳۷ | #3

    باسلام
    در صورت درخواست اقامت از طریق EB3 میخواستم بپرسم حداکثر تعهد کار ایا یکسال میباشد و بیشتر نیست؟
    ایا امکان داره از طریق خاصی عدم حضور در اون شغل خاص را داشت مثلا با پرداخت هزینه ای به کارفرما که فقط اسم رد بشه؟
    و اگر نیست امکان یافتن کارمناسب تری با پرداخت هزینه بیشتر میباشد بعلت اینکه من دارای دفتر و چندین سال تجربه مدیریت بخش خصوصی هستم و فقط بخاطر اینده بچه هام ظاهرا تنها راه دریافت گرین کارت EB3 هست
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایدد

    • Avatar of مدیر وب سایت
      مدیر وب سایت
      ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۰۱:۳۸ | #4

      سلام در مورد سوال شما جواب منفی هست ولی راه خاصی داریم که از آون طریق برای شما گرفتن گرین کارت میسر میباشد حدودا ۸ ماه وال آن طول میکشه واز طریق گرفتن اسپانسر در آون کشور و تهیه مدارکی که ما تهیه میکنیم انجام میشود و مستلزم هزینه حدود ۸۰ میلیون تومانی میس میباشد البته توضیحات زیاد هست و در صورت تمایل نیاز به مشاوره هست تشکر

  3. Avatar of مدیر وب سایت
    سعید
    ۲ خرداد ۱۳۹۵ در ۱۱:۰۳ | #5

    سلام
    میشه اول کارهای مصاحبه و ویزا و وارد خاک امریکا بشم، بعد من 100 میلیون با ضمانت در ایران پرداخت کنم اخه شنیدم 99 درصد در مصاحبه سفارت رد میشند و عملا هزینه 80 میلیونی هم از بین میره

    • Avatar of مدیر وب سایت
      مدیر وب سایت
      ۴ خرداد ۱۳۹۵ در ۰۳:۰۳ | #6

      سلام دوست عزیز روشی که ما در نظر داریم ربطی به ویزا نداره همه امور اقامتی شما اول در آمریکا توسط اسپانسر انجام میشه و زمانی که کیس نامبر و قبولی شما صادر شد با خیالی راحت تشریف میبرید و آون زمان هماهنگی جهت امور رفتن شما و ویزای مربوطه انجام شده این کار تضمینی هست و زمانی که دارید از ایران خارج میشید با قبولیست و برگشتی نخواهد داشت این روش مستلزم توضیحات بیشتر هست ومشاوره نیاز داره که میباید شما با هماهنگی تشریف بیارید

  4. Avatar of مدیر وب سایت
    آزیتا
    ۱۱ خرداد ۱۳۹۵ در ۰۸:۴۴ | #7

    با سلام من هم همین شزایط اقای سعید رو دارم و دوست دارم راجب این راه حلی که به ایشون دادید اطلاعات بگیرم چجوری میتونم این اطلاعات رو گیر بیارم

    • Avatar of مدیر وب سایت
      مدیر وب سایت
      ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ در ۰۲:۴۹ | #8

      سلام لطفاً مشاوره حضوری با ما داشته باشید تا کاملا توجیح بشید چون از این طریق محدودیت وجود داره و بطور کامل امکان توجیح شما وجود نداره

  5. Avatar of مدیر وب سایت
    محمد
    ۲۰ خرداد ۱۳۹۵ در ۱۱:۱۹ | #9

    سلام لطفا هزينه كامل جهت اقامت به روش EB3 را مرقوم نماييد. من همسر با دو دختر دارم . لطفا راهنمايي كنيد

    • Avatar of مدیر وب سایت
      مدیر وب سایت
      ۱۷ مهر ۱۳۹۵ در ۱۱:۲۰ | #10

      این نوع ویزا انواع مختلف داره با هزینه های متفاوت

  6. Avatar of مدیر وب سایت
    بهزاد
    ۲۹ خرداد ۱۳۹۵ در ۱۴:۱۷ | #11

    باسلام خدمت شما من هم میخواستم که راجع به سوال دوستان چطوری میشه از روش بالا استفاده کرد لطفا راهنمایی کنید

    • Avatar of مدیر وب سایت
      مدیر وب سایت
      ۳۱ خرداد ۱۳۹۵ در ۰۲:۵۴ | #12

      سلام منظور کدام روش مورد نظر هست؟

  7. Avatar of مدیر وب سایت
    لیلا
    ۱۹ تیر ۱۳۹۵ در ۱۱:۵۳ | #13

    با سلام
    من 24 سال مجرد و دارای لیسانس حسابداری هستم و نزدیک 2 سال سابقه بیمه.. ظاهرا فقط میتونم از راه EB3 برم…
    خواستم بپرسم میشه دنبال کارفرمایی باشی که کار حسابداری یا صندوق داری بهت بدن…یا یه شغل های محدودی داره؟؟
    و اینو بگم ک نزدیک 150 میلیون تومن سرمایه دارم
    آیا میشه از راه دیگری جز EB3 اقدام کرد ؟

    • Avatar of مدیر وب سایت
      مدیر وب سایت
      ۲۱ تیر ۱۳۹۵ در ۰۲:۱۸ | #14

      سلام خیر این روش محدودیت دارد و برای شغلهای خاص و دعوت کننده خاص انجام میشود ولی ما روش کاملا تخصصی داریم که راحتتر و سریعترذبا هزینه مناسب امکان پذیره البته این روش بعلت موفقیت بالا و تصحیلات مناسب محدودیت زمانی داره و با تکمیل ظرفیت تا اطلاع بعدی متوقف میشود پس میباید زودتر جهت گرفتن اطلاعات و مشاوره حضوری با دفتر در تماس باشید تشکر

  8. Avatar of مدیر وب سایت
    impossible
    ۲۴ تیر ۱۳۹۵ در ۱۹:۴۵ | #15

    سلام من متخصص قلب و عروق و فوق تخصص اکو هستم و دو فرزند 13 و 5 ساله دارم 39 ساله و 120 میلیون تومان سرمایه … ایا میشود از راه eb3 اقدام کرد

    • Avatar of مدیر وب سایت
      مدیر وب سایت
      ۲۵ تیر ۱۳۹۵ در ۰۲:۱۰ | #16

      سلام فعلا این روش قابل انجام نیست چون نیاز به شرایط خاص و کارفرما دارد که بازهم در نهایت مطلوب نیست به شما روش تخصصی این شرکت که راه hias میباشد رو پیشنهاد میکنم که فوق العاده مطمئن و شرایطش مطلوب میباشد با اسم مربوطه در گوگل سرچ کرده اطلاعات بدست بیاورید و در صورت نیاز با ما در تماس باشید ممنون

  9. Avatar of مدیر وب سایت
    sina
    ۲۷ تیر ۱۳۹۵ در ۱۸:۰۵ | #17

    سلام من فوق ديپلم مكانيك دارم و ٣٠ ميليون سرمايه دارم آيا ميتوانم اقدام كنم آيا ميتونم تضمين بزارم كه رسيدم اونجا كار كنم و مابقي را بپردازم ممنون ميشم جواب بدين

  10. Avatar of مدیر وب سایت
    sina
    ۲۷ تیر ۱۳۹۵ در ۱۸:۱۲ | #18

    سلام خسته نباشيد ببخشيد من فوق ديپلم اتو مكانيك دارم و حدود ٣٠ ميليون سرمايه دارم و بيشتر نميتوانم فعلا جور كنم ميتونم اقدام كنم وتسه اقامت كار؟؟ميتونم تضمين بزارم وقتي رسيدم اونجا كاركنم و مابقي مبلغ را بپردازم امكانش هست؟؟؟

    • Avatar of مدیر وب سایت
      مدیر وب سایت
      ۲ مرداد ۱۳۹۵ در ۰۱:۵۴ | #19

      سلام در صورت نیاز روشی وجود داره که میشود حتی با رقم کمتری هم به نتیجه برسید لطفا با ما مشاوره داشته باشید تا کاملا توجیح بشید

  11. Avatar of مدیر وب سایت
    مهین
    ۳ مرداد ۱۳۹۵ در ۱۰:۰۵ | #20

    باسلام
    بنده 44 ساله مجرد و مدیر و سهامدار یک شرکت سرمایه گذاری هستم . تحصیلاتم فوق لیسانس مدیریت از دانشگاه تهران و حدودا 20 سال هم سابقه کاری و بیمه دارم . آیا راهی مطمئن برای مهاجرت وجود دارد یا خیر ؟ چنانچه راهی وجوددارد هزینه این کار چقدر است ؟
    متشکرم

    • Avatar of مدیر وب سایت
      مدیر وب سایت
      ۵ مرداد ۱۳۹۵ در ۰۰:۳۹ | #21

      سلام بله روشهای مطمئن برای مهاجرت هست ولی شما اشاره به کششششور مورد نظر نکردید. اروپا و آمریکا تخصص شرکت ما هست با روشهای خاص اگر زحمت نبود باید مشاوره رایگان داشته باشید تا کاملا توجیح بشید تشکر

  12. Avatar of مدیر وب سایت
    کریمی
    ۱۶ مرداد ۱۳۹۵ در ۰۸:۴۰ | #22

    سلام، من کارشناسی زبان خوندم و همسرم هم کارشناسی مهندسی مکانیک سیلات، از لحاظ کاری به نظرتون می تونیم اقدام کنیم؟ البته بیشتر برای ایشون، هر دومون هم آیلتس داریم و زبان سوم (آلمانی) بلدیم.

    • Avatar of مدیر وب سایت
      مدیر وب سایت
      ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ در ۰۳:۴۹ | #23

      سلام بله امکان پذیره ولی جهت گرفتن اقامت با شرایط شما نیاز ب تهیه مدارک و اطلاعات در این ضمینه میباشد که با مشاوره حضوری و رایگان میتوانید تصمیم گیری ۵

  13. Avatar of مدیر وب سایت
    روح افزا
    ۲۸ مهر ۱۳۹۵ در ۱۵:۵۶ | #24

    سلام -بنده 35 سال و مجرد هستم -لیسانس ادبیات انگلیسی و چندین سال هست مترجم و دبیر زبان هستم -دوست دارم به آمریکا مهاجرت کنم -هزینه ها و روش آسان و سریع اینکارو میخاستم بدونم -ممنون

    • Avatar of مدیر وب سایت
      مدیر وب سایت
      ۳۰ مهر ۱۳۹۵ در ۱۷:۴۰ | #25

      از طریق اسپانسر

  14. Avatar of مدیر وب سایت
    زارع
    ۱۸ آبان ۱۳۹۵ در ۱۵:۵۸ | #26

    سلام
    من می خواستم بدونم از طریق ثبت شرکت در المان فقط برای مدیرعامل اجازه اقامت صادر می شود .ایا برای رییس هیئت مدیره هم می شه کاری کرد اقامت بگیره ممنون

    • Avatar of مدیر وب سایت
      مدیر وب سایت
      ۱۹ آبان ۱۳۹۵ در ۰۹:۱۹ | #27

      کسانی که اسمشون ثبت شده و مالیات پرداخت کردن

  15. Avatar of مدیر وب سایت
    م-tari
    ۱۹ آبان ۱۳۹۵ در ۱۳:۵۵ | #28

    سلام
    من32 ساله هستم کارشناسی ارشد منابع طبیعی با 3 سال سابقه کار و سرمایه 30تومن میتونم جور کنم ایا برای مهاجرت میشه اقدام کرد

  1. بدون بازتاب