خانه > مهاجرت > شرایط کاری و اقامت آمریکا

شرایط کاری و اقامت آمریکا

شرایط کاری و اقامت آمریکاReviewed by آمریکا on May 10Rating: 5.0شرایط کاری و اقامت آمریکاشرایط کاری و اقامت آمریکا بعد از جلسات و مکاتبات انجام شده بین شرکت ایمی گلوب و چندین موسسه کاریابی و حقوقی آمریکایی، تعداد محدودی پیشنهاد کار مورد

شرایط کاری و اقامت آمریکا

اقامت آمریکا بعد از  جلسات و مکاتبات انجام شده بین شرکت ایمی گلوب و چندین

موسسه کاریابی و حقوقی آمریکایی، تعداد محدودی پیشنهاد کار مورد

تایید اداره مهاجرت آمریکا برای مهاجرت به این کشور از طریق کار و اشتغال

اعلام شده است. خاطر نشان میشود که  تنها شرط لازم برای مهاجرت به

آمریکا از طریق کار یا همان روش EB3 که یکی از کم شرط ترین روشهای

مهاجرت محسوب می شود، داشتن پیشنهاد کاری مورد تایید اداره

مهاجرت آمریکا از یک کارفرمای آمریکایی است در صورت ثبت نام به

موقع و اخذ یک پیشنهاد کاری (فقط حدود ١٢٠ پیشنهاد کاری وجود دارد),

شرکت ایمی گلوب میتواند برای شخص و خانواده اش، پرونده مهاجرت به آمریکا از طریق کار باز کند.

اقامت آمریکا

اقامت آمریکا

روند کار در این روش مهاجرتی از ابتدا تا اگرفتن ویزا به شرح زیر است:

مراحل انجام پرونده
امضای توافقنامه شرکت ایمی گلوب
تشکیل پرونده مهاجرتی برای شخص، همسر و فرزندان زیر ٢١ سال
دریافت شماره پرونده از وزارت کار آمریکا
دریافت گواهی قبولی اولیه
ارجاع  پرونده برای صدور ویزا
مصاحبه در دبی امارات یا آنکارا ترکیه
صدور ویزا اقامت دائم امریکا
کل این پروسه حدود ۱۸ تا ۲۰ ماه به طول می انجامد

اقامت آمریکا

اقامت آمریکا

آیا از این طریق امکان شهروند رسمی شدن هست؟

بله. ویزای صادره از این طریق ویزای اقامت دائم بوده که به شخص

دارای ویزا, همسر و تمام فرزندان زیر ٢١ سال شخص اعطا می شود.

پس از ورود به آمریکا شخص اقدام کننده و بقیه اعضای خانواده اش گرین

کارت آمریکا را دریافت خواهد کرد و پس از ۵ سال در صورت تمایل میتواند

شهروند آمریکا شود.
شغلهای موجود در چه زمینه ای هستند؟
این پیشنهادات کاری بیشتر برای شغلهایی با زمینه فعالیت در صنایع

خدمات و تولید در آمریکا می باشند مانند فروشندگی, کار در کارخانه، شرکتهای خدماتی و غیره.
آیا این شغلها در شهرها یا ایالات محروم آمریکا واقع شده است؟
اول باید گفت که اینطور نیست. شغلهای مهاجرت به آمریکا از طریق

کار می توانند در هر شهری و ایالتی ازآمریکا واقع شده باشند،برخلاف

دیگر روشهای مهاجرتی به امریکا و کانادا. برخی از این ایالات شامل

مواردی از قبیل تگزاس, کارولینای شمالی, کارولینای جنوبی, کلمبیا و غیره می باشند.

تعهد متقاضی در قبال کارفرما یا اداره مهاجرت چیست؟

شخص فقط برای یکسال اول ورود به امریکا متعهد به انجام همان کار است.

بعد از اجازه تغییر شغل یا حتی محل زندگی خود دارد و تمام حقوق به شخص

داده میشود از جمله حق تحصیل.
آیا میتوانید برای من شغلی تخصصی مطابق با تخصص, تحصیلات و تجربه

کاری من پیدا کنید؟خیر. تقریبا غیر ممکن است تا در شرایط فعلی کارفرمایی

یافت که به نیروی کار خارجی برای شغل تخصصی پیشنهاد کاری بدهد و اگر

هم کارفرما پیدا شود باید به وزارت کار آمریکا ثابت کند که برای شغل مربوطه

در آمریکا نیروی کار پیدا نکرده است و در شرایط فعلی ثابت کردن این امر تقریبا غیر ممکن جلوه میدهد.

اقامت آمریکا

اقامت آمریکا