خانه > مهاجرت به استرالیا > شرایط مهاجرت به استرالیا

شرایط مهاجرت به استرالیا

شرایط مهاجرت به استرالیاReviewed by مدیر وب سایت on Oct 8Rating:

امروزه با توجه به شرایط اجتماعی و اقتصادی شهروندان کشور های جهان سومی برای ارتقا دادن سطح زندگیشان قصد مهاجرت به کشور های پیشرفته را دارند که هموطنان ما از این قاعده مستسنا نیستند
استرالیا هم در کنار کانادا و آمریکا به یکی از مقاصد اصلی مهاجرین تبدیل شده است.البته مهاجرت به این کشور و اخذ اقامت استرالیا نیز شرایط تعیین شده از طرف سازمان مهاجرت استرالیا می باشد.یکی از فاکتورهای اصلی قبول درخواست مهاجرت به استرالیا, تخصص وکاراست استرالیا توانسته با فراهم کردن بستری مناسب از نظر شغلی و اقتصادی به یکی از پیشگامان در زمینه جذب مهاجرین جویای کار وتخصص و تحصیل تبدیل شود.
آخرین اخبار استرالیا درباره ویزای پناهندگی
(اسکات موریسون) وزیر مهاجرت استرالیا وحزب کارگر اعلام کردند که پناهندگان بسته به شرایطشان میتوانند برای ویزای موقت سه یا پنج ساله در خواست دهند .افرادی که برای شهر های پر جمعیت اقدام میکنند با ویزای 3 ساله و افرادی که برای شهر های کم جمعیت اقدام میکنند ویزای 5 ساله را میتوانند دریافت کنند.
بهترین شرایط برای مهاجرت به استرالیا از طریق مهارت و تخصص میباشد که فرد مهاجر باید شرایطی داشته باشد از قبیل :
1-داشتن مدرک تحصیلی که معدل آن« مورد تایید مراکز علمی استرالیا باشد ،دیپلم فنی حرفه ای هنرستان هم به شرطی مورد قبول میباشد به شرطی که از موسسات و سازمان های معتبر باشد و دوره 900ساعته را گذرانده باشند،این امر بیان گر این است که شما در زمینه تخصص مدرکتان دوره تئوری گذرانده اید و سابقه 1تا 8 سال داشته باشید و تنها در یک محل معتبر باشد که در گواهی شرکت میزان حقوق و مدت زمان کارتان و اینکه چه سمتی داشته اید هم باید ذکر شده باشد.

دسته هامهاجرت به استرالیا برچسب ها: