شرایط اقامت ترکیه

شرایط اقامت ترکیه

شرایط اقامت ترکیه

اقامت ترکیه

اخذ اقامت ترکیه

 

اقامت ترکیه (اخذ اقامت یکساله ترکیه ) یکی از آسان ترین راههای حضور قانونی شما در ترکیه است که با استفاده

از آن امکان افتتاح حساب بانکی ، اجاره خانه و بنام کردن قبوض  آب و برق و گاز و تلفن و خط تلفن را می یابید.

حد نصاب لازم برای اخذ  اقامت لازم در ترکیه ۵ سال شامل اقامتهای کاری ، ازدواج و خرید ملک می شود و در هنگام

اخذ اقامت دایمی برای دارندگان اقامت دانشجویی و این نوع اقامت یکساله ، نصف روزهای اقامت شما با این نوع

اقامتها برای اخذ  اقامت دایم مد نظر قرار  داده می شود.

طبق قانون جدید مهاجرتی ترکیه ،  مدت این اقامت یکسال می باشد و در حال حاضر ارزانترین اقامت ترکیه محسوب

می شود  . این نوع اقامت جهت نیاز توریستها و مسافرانی که موقتا در ترکیه حضور خواهند داشت تصویب شده، و

با این نوع ویزا ، شما اجازه کار رسمی در ترکیه یا اجازه تحصیل در ترکیه را نخواهید داشت.  اما این به آن معنا نیست

که شما به هیچ عنوان نمیتوانید کار کنید. بلکه فقط مشاغلی که الزاما باید بیمه شوید را نمی توانید پیشه کنید.

شما می توانید بیزنس شخصی خودتان را استارت بزنید یا غیر رسمی تا هر میزان دوست دارید کار کنید.اگر هم

بخواهید بعدها کار رسمی انجام دهید یا تحصیل کنید به آسانی می توانیدتغییر دهید و گرفتن اقامت یکساله به

معنی محرومیت شما از کار یا تحصیل نیست بلکه امکان تحصیل و هم امکان کار رسمی وجود خواهد داشت.

 

شرایط اقامت ترکیه از طریق سرمایه گذاری :

 

شرایط سرمایه گذاری در ترکیه

 

با ثبت شرکت و فعالیت در ترکیه شما می توانید پس از ۵ سال اقامت دائم ترکیه را بدست آورید.

در نظر داشته باشید فعال بودن شرکت در مدت ۵ سال برای کسب اقامت الزامی می باشد.