خانه > مهاجرت, مهاجرت به آلمان, مهاجرسرا, ویزا > اقامت دائم آلمان از طریق ثبت شرکت

اقامت دائم آلمان از طریق ثبت شرکت

اقامت دائم آلمان از طریق ثبت شرکتReviewed by مدیر وب سایت on Dec 29Rating:

اقامت دائم آلمان از طریق ثبت شرکت

 

اقامت دائم از طریق ثبت شرکت

اقامت دائم از طریق ثبت شرکت

بنابر قوانین مهاجرتی  کشور المان افراد خارجی  می توانند با ثبت شرکت و راه اندازی یک تجارت مورد تایید دولت المان و سرمایه گذاری در المان  اقامت موقت و سپس اقامت دایم المان را برای خود و خانواده خود دریافت کنند.
مبلغ مشخص برای سرمایه گذاری تعیین نشده است ولی این مبلغ می بایست متناسب با نوع کسب و کار تعیین شود و علاوه بر تامین هزینه خانواده متقاضی به رونق و ادامه حیات این کسب و کار نیز کمک کند.
شرایط درخواست اقامت:


از نظر قانونی چند شرط اساسی زیر برای تقاضای درخواست اقامت کشور آلمان لازم و ضروری می باشد:
   1-  طرح توجیهی اقتصادی plan Business قابل قبول که مورد تائید اداره بازرگانی آلمان باشد.(نیاز به تایید اتاق بازرگانی ایالتی که قصد انجام تجارت در ان را دارید نیز میباشد)
   2-  ارائه زندگی نامه (مدرک تحصیلی و مدارک شغلی ) لازم به ذکر است که تنها برای ارائه به سفارت می باشد.
   3-  ثبت شرکت و انجام امور مربوط به شرکت(GMBH)
   4-  یکی ازشروط ثبت شرکت واریز مبلغ حداقل 25000 یورو به حساب بانکی شرکت است..
متقاضی بعد از دریافت تاییدیه طرح توجیهی اقتصادی با مراجعه به سفارت المان و در یافت ویزای ورود و سفر به المان ، اقدام به نهایی کردن ثبت شرکت و انجام سرمایه گذاری های لازم مینماید.سپس ویزای ورود تبدیل به اقامت یک ساله می شود که در صورت برقرار بودن تجارت انها هر سال تمدید می شود.
پس از گذشت 3 سال از اقامت و حضور شما در آلمان و ارائه گزارش کاری و مالیاتی به فرد متقاضی و خانواده ایشان اقامت دایم تعلق می گیرد.

سوالات متداول

1- پروسه زمانی چقدر طول می‌کشد؟
شش تا هشت ماه

2- مدارک مربوط به طرح توجیهی در کجا تائید می‌شود؟
اتاق بازرگانی شهر مورد نظر

3- مبلغ کلی که جهت مالیت و سرمایه گذاری در ان سه سال چقدر است؟
سرمایه گذاری حداقل ندارد بستگی به بیزینس بین 150 تا 250 هزار یورو ادعا کنیم.

4- سند ملک و بیزینس اجباری است؟
باید سرمایه لازم برای تاسیس بیزینس را داشته باشد و اگر بالای  45سال سن داشته باشد تمکن مالی لازم است.(داشتن بیزینس اجباری نیست)

5- گردش حساب سال اول بیزینس و سود دهی در 3 سال اول چقدر باید باشد؟
سود دهی در حدی که هزینه خود و خانواده را بتواند تامین کند.  

6- ایا میتوان شرکت راغیرحضوری ثبت کرد؟
بله-امضا در سفارت آلمان

7- حداقل تعداد کارمند چند نفر باید باشد؟
 0

8- در ابتدای پروسه چه نوع اقامتی به شخص داده میشود؟
ویزای National visa  ، بعد از سفر به المان کارت  Residence Permit

9- نرخ مالیات در شرکت چقدر است؟.
مالیات بین22.825%  تا 33.325%خواهد بود.

10-نیاز به مدرک زبان المانی یا انگلیسی می‌باشد؟
برای همسر سطح زبان basic آلمانی، برای متقاضی در صورتی که لیسانس داشته باشد لازم نیست. برای فرزند بالای 16 و زیر 18 آلمانی basic

11- فرزند تا چه سنی می‌تواند باخانواده اقدام کند؟
16سال –  18-16  سال هم شدنی است در صورتی که آلمانی basic بدانند.

12- کلیه‌ هزینه های دولتی  از چه قرار است؟
60یورو سفارت+700 تا 800 یورو ثبت شرکت+200 یورو IHK+ 110 یورو

13- 25000 یورو کی پرداخت می‌شود ؟
هنگام ثبت شرکت

14- شرایط دریافت پاسپورت آلمان در این برنامه (یا کلا) چیست؟
هشت سال اقامت

15- اسم ویزایی که برای اقامت و کاردر سال اول صادر می‌شود چیست؟
Residence Permit  

16- برای فعال بودن شرکت در آلمان نیاز به کارمند هست یا خیر؟خیر

17- 25000یورویی که به حساب شرکت واریز می‌شود قابل برداشت است از کی و ایا میتوان این مبلغ را جهت امور شخصی برداشت کرد؟برای هزینه های شرکت شامل حقوق مدیر عامل میتواند خرج شود.

18- شخص می‌تواند حساب بانکی شخصی داشته باشد؟
بعد از گرفتن Residence Permit  

19- محدودیت سنی دارد یا خیر؟خیر

20- پس از اخذ اقامت در صورتی که بیزنس فروخته شود بر روند اخذ پاسپورت تاثیرگذار است؟
بله، باید بیزینس فعال باشد برای Settlement Permit

بنابر قوانین مهاجرتی  کشور المان افراد خارجی  می توانند با ثبت شرکت و راه اندازی یک تجارت مورد تایید دولت المان و سرمایه گذاری در المان  اقامت موقت و سپس اقامت دایم المان را برای خود و خانواده خود دریافت کنند .

 

  1. Avatar of مدیر وب سایت
    م.ن
    ۲۹ آذر ۱۳۹۵ در ۰۱:۰۷ | #1

    سلام . من با لیسانس الکترونیک و ۴۶ سال سن و همسر و دو فرزند و سرمایه ۲۰۰ هزار یورو ایا میتوانم اقدام کنم یاخیر و این مبلغ
    جوابگوی مخارج اولیه زندگی هست یا خیر ممنون میشم پاسخ بدید

    • Avatar of مدیر وب سایت
      مدیر وب سایت
      ۲۹ آذر ۱۳۹۵ در ۱۲:۳۵ | #2

      سلام
      بله
      برای مشاوره حضوری لطفا تماس بگیرید

  2. Avatar of مدیر وب سایت
    محمدهادی محمدی
    ۱۸ دی ۱۳۹۵ در ۱۳:۳۷ | #3

    سلام من ۴۴ سال سن مدرکفوق لیسانس کشاورزی کارخانه تولیدجو پرک وگندم بلغور دارم می توانم کسب کارم رامنتقل کنم؟ چه شرایط دارد؟

    • Avatar of مدیر وب سایت
      مدیر وب سایت
      ۱۹ دی ۱۳۹۵ در ۰۹:۵۵ | #4

      خیر
      میتونید یه شعبه داشته باشید که به شما برای گرفتن اقامت آلمان کمک کنه

  1. بدون بازتاب